KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Kasım 2025 Cuma
°C

Kaya'dan ilk mesaj! 'Sözü, fikri ve projesi olan herkese kapımız açıktır'

Genç İlçe Milli Eğitimin yeni müdürü Mahir Kaya, görevinin ilk gününde yayınladığı mesajla birlik, yenilik ve değişim mesajını verdi. Kaya: 'Eğitime yönelik sözü, fikri ve projesi olan herkese kapımız açıktır' dedi.

Kaya`dan ilk mesaj! `Sözü, fikri ve projesi olan herkese kapımız açıktır`
20 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA 02:35
8
3266
7
AA aa

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü iken Genç İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan eğitimci Mahir Kaya, ilçedeki görevine başladı. Yeni görevinin ilk gününde sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla birlik çağrısında bulunan Kaya, ilçedeki eğitim kalitesini arttırmaya dönük gelecek tüm fikir ve projelere açık olduğunu da vurguladı.

EKİP RUHU VURGUSUNDA BULUNDU

Kaya, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu görüş ve ifadelere yer verdi;

“Değerli meslektaşlarım, kıymetli veliler ve sevgili öğrenciler, İlimiz Genç İlçesinde, 18.09.2023 tarihi itibariyle İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Eğitime, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum. İş ve gönül birliği içerisinde İlçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. İlçemizin eğitim çalışmalarına yönelik sözü, fikri ve projesi olan herkese gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açık kalacaktır. Geçmişten günümüze İlçemize hizmet eden değerli yöneticilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Göreve başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personellerimize, velilerimize ve tüm ilçe halkımıza saygı ve sevgilerimi sunarım”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104035)
21 Eylül 2023 Perşembe 21:22
Hocam anadolu lisesi karma eğitimden vazgeçti. Manşet attılar sanki ülkeye şeriat geliyor havasi estirildi. Allah aşkına bu siyaset kokan kelimeleri bir kenara bırakıp eğitime odaklanın. Gemide bir kaptan olur. Eğer basariliysaniz bunu ispatlayin. Klasik bir çevirme köyü siyaseti yapmayın. Hep makam sevdalıları gibi davranmayın kendinizi ispatlayin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104031)
20 Eylül 2023 Çarşamba 20:09
Sanki siyasete ısınma hareketleri bir eğitimci değil bir siyasetçi olarak demeç veriyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104029)
20 Eylül 2023 Çarşamba 15:44
Bu dediklerinizi uygulayacak önce bir eğitimci bulun memlekette tabi varsa
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104028)
20 Eylül 2023 Çarşamba 15:43
sözde fikirde projede sizin eseriniz olması lazım. Konma gibi birşey bekliyorsanız o biraz zor. Eğitim seviyesi düşük bir memleketten projemi bekliyorsunuz. Notunuz belli oldu müdür bey
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104024)
20 Eylül 2023 Çarşamba 10:48
Müdür bey siz Sözü, fikri ve projesi olanların emeğine konmak istiyorsunuz Herhalde
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104022)
20 Eylül 2023 Çarşamba 08:53
Müdür bey Vaat zamanı değil, biraz eğitime önceliğiniz olsun. güzel söylüyorsunuz da icraat lazım. Konuşmalarınız biraz 23 Nisan bayramında ki şiir yarışmasına benzemiş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104021)
20 Eylül 2023 Çarşamba 08:51
Hayırlı olur inşallah. SÖZÜM; Genç İlçesindeki Eğitimcilerin bu vefasızlığı, sorumsuzluğu ne zamana kadar sürecek. Evlatlarımıza ne zaman eğitim verecekler. FİKRİM: Neden okullarda ki eğitim seviyesi denetlenmiyor. PROJEM: Söz de eğitimci, kendini eğitimci sanan öğretmenler Kılık kıyafetinize biraz çeki düzen verin ki öğrencinin yanında biraz itibarınız olsun.
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl`deki dağılımı belli oldu
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
06.11.2025
17:02
ÜNİPERSEN`dan zam talebi!
ÜNİPERSEN'dan zam talebi! 'Sefalet Zammı İstemiyoruz'
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın