KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

Karnından gazlı bez çıktı!

98 santimetre uzunluğunda ve 1 buçuk kilo ağırlığında!

Karnından gazlı bez çıktı!
29 ARALIK 2008 PAZARTESİ 10:06
0
1288
0
AA aa
 
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde şiddetli karın ağrısı çeken bir kadın hastanın karnından gazlı bez çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Havuzlar mahallesinde yaşayan Refiye Özcan (65), bir süre önce şiddetli karın ağrısı yakınmasıyla gittiği Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Safra kesesinde kum olduğu belirlenen Özcan, 12 Kasım'da ameliyat edildikten sonra hastanede 1 hafta tedavi görüp taburcu edildi.

Aradan geçen süre ardından karnındaki şiddetli ağrıları artarak süren Refiye Özcan, daha sonra Çerkezköy'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada karın bölgesinde yabancı bir cisim belirlenen Özcan, Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Genel cerrahi uzmanı Dr. Feridun Bıkmaz tarafından ameliyata alınan Özcan'ın 12 parmak bağırsağının bulunduğu bölgeden, 98 santimetre uzunluğunda ve 1.5 kilo ağırlığında gazlı bez çıkarıldı. Gazlı bez, incelenmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi Patoloji Servisi'ne gönderildi. Özcan ise 2 gün hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Refiye Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Rahatsızlanıp Edirne'deki hastaneye gittim. Burada safra kesesinden ameliyat oldum. Safra kesemden taş alındı. Daha sonra beni taburcu ettiler ve Çorlu'ya geldim. Burada ağrılarım dinmedi, eskisinden daha da kötü oldum'' dedi.

Çorlu ve Çerkezköy'deki özel hastanelere gittiğini ve kendisine (senin karnında yabancı cisim var) denildiğini belirten Özcan, şunları kaydetti:

''Ben de Çorlu Devlet Hastanesi'ne giderek kontrollerimi yaptırdım. Bu kontrollerde, karnımda yabancı cisim olduğu yeniden belirlendi ve bu ameliyatla alındı. Şu anda ilaç tedavim sürüyor. Eski sağlığıma kavuşacağım. Ancak üniversite doktoru ve hastanesi hakkında hukuksal mücadelemi sürdüreceğim.''

Öte yandan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde safra kesesi ameliyatını yapan Prof. Dr. İrfan Coşkun ise konuyla ilgili açıklamayı yarın yapacağını kaydetti.


AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.05.2026
19:48
Bingöl`den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den İstanbul, Kocaeli ve Bursa'daki kurban pazarlarına gönderilecek büyükbaş hayvanların sevk işlemleri başladı. Kontrollerin ardından uygun bulunan araçlar için 'Yurtiçi Veteriner Sağlık Raporu' düzenlenerek kurbanlık hayvanların pazar alanlarına sevk edildiği aktarıldı.
12.05.2026
19:47
'Asıl engel sevgisizlik ve duyarsızlıktır'
Bingöl Altınokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada erişilebilirlik, istihdam ve toplumsal farkındalık konularındaki eksikliklere dikkat çekerek, 'Engeller önce zihinlerde kaldırılmalı' çağrısında bulundu.
12.05.2026
19:46
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrenci ve öğretmenlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi amacıyla okullarda yangın ve tahliye uygulamaları gerçekleştirildi.
12.05.2026
14:12
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Bingöl merkez Kervansaray bölgesinde dökülen atıklar tepkiye neden oldu. Görüntüler ve tepkiler üzerine açıklama yapan Sütaş; 'Firmamızın böyle bir yönlendirmesi söz konusu değildir. Ayrıca sıvı gübredir, evsel atık değildir. Yağışlı hava nedeniyle çamurdan dolayı kamyonlar tarlaya giremeyince kum ocakları alanına dökmüşler. Çevreye zararlı değil ama gerekli uyarıları da yaptık.'
12.05.2026
13:20
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 44 farklı unvanda toplam 15 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Alınacak personellerin unvanları ve sayıları da tek tek sıralandı.
12.05.2026
13:19
Depozito Sistemi`nde kayıt süreci başladı
Depozito Sistemi'nde kayıt süreci başladı
1 Temmuz itibarıyla Türkiye genelinde hayata geçecek Depozitosu Olan Ambalajlar (DOA) uygulaması öncesinde, ambalajlı içecek satan veya servis eden tüm işletmeler dbys.gov.tr üzerinden Depozito Bilgi Yönetim Sistemi'ne kayıt olarak operatörlerini seçebilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın