KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ekim 2026 Salı

‘Karlıovalılar çaresizdir’

Karlıova'nın Doğunun unutulmuş bir ilçesi olduğunu belirten Bedri Atlı, Karlıova halkının çaresizlik içinde olduğunu söyledi.

‘Karlıovalılar çaresizdir’
10 MART 2006 CUMA 14:21
0
1930
0
AA aa
Karlıova'nın Milletvekili olmayan bir ilçe olduğuna işaret eden Atlı, sorunların üstesinden gelmek için güçlerinin olması gerektiğini ancak bu güce sahip olamadıklarını aktardı.

Seçim dönemlerinde verilen vaatlerin ve çizilen projelerin sözde ve kağıt üzerinde kaldığını söyleyen Atlı; “Milletvekilimiz olmadığı için seçimlerde gelip yörenin oylarını alan siyasilerin bu tutumu yüzünden hiçbir zaman söz sahibi olamadık. İlçeye enerji taşıyan elektrik direkleri yıllardır yenilenmediği için sürekli arızalar oluşuyor. Elektrik kurumunda yaşanan personel sıkıntısı nedeniyle özellikle kış mevsiminde oluşan bir arıza uzun süre giderilemiyor ve vatandaşlar karanlığa mahkûm ediliyor. Bunun yanında onarılmayan direklerin veya trafoların yanmasıyla esnafın faturası bile halka kesilmektedir” dedi.

Karlıova'da meydana gelen depremlerin ardından yaşanan birtakım olumsuzlukların bölge halkını derinden üzdüğünü kaydeden Atlı; “birinci derece deprem bölgesi olarak bilinen Karlıova'da halk, büyük bir depremin olacağını beklemektedir. Fakat bu depreme karşı alınan önlemler yok denecek kadar azdır. Öyle ki, depremlerden sonra yapılan hasar tespitlerinde bile rant ve çıkarlar ön planda tutuldu. Tespit ekiplerinin hazırlamış olduğu gerçekdışı raporlarla evi hasarlı olup da ev alamayan insanlar oldu. Halk, bu tutumların yanında çaresiz kalmış ve hasarlı evlerine yerleşerek yeni bir depremi beklemeye koyulmuştur” diye konuştu.

Karlıovalıların çaresizliğini anlatan bu sorunların sadece 1-2 konu olduğunu vurgulayan atlı, bürokrasi ve siyasilerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.

HABER
Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.10.2026
18:02
Bingöl Bal Üreticileri Birliği`nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliğinin ilk seçimli genel kurulunda Bilal Salcı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Salcı, birliğin ilk icraatlarından birinin Bingöl Balı'nın fiyatını açıklamak olacağını belirterek üreticilerin emeğinin karşılığını alması için çalışacaklarını söyledi.
19.10.2026
16:51
‘Deyirê Zazakî Avni Polat` TRT Kurdi ekranlarında
'Deyirê Zazakî Avni Polat' TRT Kurdi ekranlarında
Bingöllü ses sanatçısı Avni Polat'ın hazırlayıp sunduğu 'Deyirê Zazakî Avni Polat', yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Programın ilk bölümü 21 Ekim Çarşamba günü saat 22.00'de TRT Kurdi'de yayımlanacak.
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın