KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Karlıova'da silahlı saldırı! 1 ölü

Karlıova İlçesi'nde iki aile arasında baş gösteren gerilim, silahlı saldırıya dönüştü. Olayda 25 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Saldırgan polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Karlıova`da silahlı saldırı! 1 ölü
11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ 17:55
4
3793
5
AA aa

Bingöl'ün Karlıova ilçesi merkezinde bugün saat 16.00 sıralarında meydana gelen silahlı saldırı olayında 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde hayvan konusu nedeniyle aralarında gerilim yaşanan Güngör ve Karabağ aileleri arasında bu kez silahlar konuştu.

Karlıova ilçe merkezinde Yeşilyurt Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi üzerindeki bir marketin önüne bekleyen Rodi Güngör, S.Karabağ tarafından silahlı saldırıya uğradı ve başından vurulan 25 yaşındaki genç olay yerinde hayatını kaybetti.

Saldırı sonrası polis tarafından etkisiz hale getirilen S.Karabağ gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, Rodi Güngör'ün cenazesi Karlıova Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı.

Güvenlik güçleri, olayların büyüme ihtimaline karşın ilçe merkezi ve ailelerin yaşadığı köyde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103865)
11 Eylül 2023 Pazartesi 22:27
Hukukun önemsenmediği bütün şark toplumlarında örneğine sıklıkla rastlanılan Karlıova'daki olayda katledilen gencimizin kederini yaşıyoruz hep birlikte; ama bu kadar..Katili cezaevine girecek, 3-5 yıl ya yatacak ya yatmayacak, hemen bir af! Hurra dışarı! Dışarı çıktığında hepimiz katledilen genci, anısını, yaşadığımız kederi çoktan unutmuş olacağız. Katili de arzı temenna ile karşılayacağız. Oysa ona selam vermememiz, selamını almamamız, düğününe mevlüdüne gitmememiz; kahvehaneye geldiğinde hemen orayı terketmemiz gerekirdi. Ama nerdeee! B
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103861)
11 Eylül 2023 Pazartesi 20:51
Hukuk kurallarının önemsenmediği (inanılmadığı ) toplumlarda insanlar feodal yapılara (kabile, aşiret vb ) sığınmak zorunda kalırlar. Bu şekilde can ve mal güvenliğini garantiye aldıklarını sanırlar. Bu, bir süreliğine işe yarar gibi olur. Fakat zamanla sözkonusu feodal koruma örselenir ve kayırmalara, torpile (Domuzlar Çiftliği filminin izlenmesini önerebilirim), rüşvete, kandırmaya evrilerek toplumda bütün işlerin sarpa sarmasına, hayatta acıların artması sonucunu doğurur. Hukukun boşverildiği şark toplumlarında sık sık karşılaştığımız...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103860)
11 Eylül 2023 Pazartesi 20:23
Ayıptır, günahtır, zulümdür… Silahlı saldırıların bir Karlıova klasiği haline gelmemesi gerekir. Bu tür haberler Karlıova'ya yakışmıyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103856)
11 Eylül 2023 Pazartesi 19:46
Cehaletin başkenti karlıova
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103878)
12 Eylül 2023 Salı 15:21
@Misafir Kullanıcı bence senin faşist beynin
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın