KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Eylül 2025 Cuma
°C

Karatecilerin şampiyonluk hedefleri büyüyor

1. Geleneksel Alhavri Karate Şampiyonasında yıldızlarda 1'inci, gençlerde ise 2'inci olan Bingöllü Karateciler, önümüzdeki hafta 25 ülkenin katılacağı Avrupa Open Karate Şampiyonası'na katılacak. Kaya, bu başarıyı Bingöl'e armağan edeceklerini ifade etti.

Karatecilerin şampiyonluk hedefleri büyüyor
29 AĞUSTOS 2006 SALI 11:16
0
1352
0
AA aa
Artvin Karate İl Temsilciliği'nin 2006-2007 Faaliyet programı gereğince 26-27 Ağustos tarihleri arasında Alhavri İlçesi'nde 1. Geleneksel Karate Şampiyonası düzenlendi. Türkiye geneli 28 takımın mücadele verdiği şampiyonaya Bingöl'den 3 takım katıldı.

12 Yaş grubu minikler kategorisinde derece yapamayan Bingöllü karateciler, 14-15 yaş gurubu yıldızlar kategorisinde 1'inciliği, 17-18 yaş gurubu gençler kategorisinde de 2'inciliği elde etmeyi başardı.

2 kupa ve madalya ile Bingöl'e gelen sporcuların bu başarılarının devam edeceğini söyleyen Karate Milli Takım Antrenörü Sedat Kaya, diğer iller gibi geniş imkanlara sahip olamasalar bile başarıyı kaptırmayacaklarının altını çizdi.

Kaya, “Bu yarışmaya katılmamıza yardımcı olup destekte bulunan Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'e, belediye Başkanımız sayın hacı Ketenalp'e ve AK Parti il Başkanı sayın Yusuf Coşkunb'a teşekkür ediyoruz. Bu desteklerinin bundan sonraki aşamalarda da sunmalarını bekliyoruz. Bu gençlerin elinde tutulduğu taktirde Dünya Şampiyonalarına Bingöl damgası vurulacağına inanıyorum” diye konuştu.

25 ülkenin sporcuları ile karşılaşılacak

Alhavri'de moral bulan Bingöllü karateciler, 2-3 Eylül 2006 tarihlerinde İstanbul Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonu'nda düzenlenecek Avrupa Open Karate Şampiyonası'na katılacak.

3 Sporcu ile bu yarışmaya katılacaklarını belirten takım antrenörü Kaya, yarışamaya 25 ülkeden Dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcuların katılacağını ve Bingöllü sporcuların da bunlara karşı mücadele vereceğini vurguladı.

Bu yarışmada da Bingöl'ün adını duyuracaklarını söyleyen Kaya; “Bizler buna inanıyoruz. Kısıtlı imkanlar içerisinde alınana başarılarımız devam ettireceğiz. Şuanda maddi açıdan hiçbir kaynağımız yok. Bu desteğe ihtiyacımız var. Bu desteğin sporcularımızdan esirgenmemesini bekliyoruz” sözleriyle destek çağrısında bulundu.

Kendilerine destek verilmesi halinde Bingöl'ü dünya ve Avrupa şampiyonalarında temsil edeceklerini kaydeden sporcular, karate sporunun desteklenmesi halinde gittikleri her yarışmaya damga vuracaklarının altını çizdiler.



Bingol kent haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
09:27
Tandırda unutulan köz yangına neden oldu
Tandırda unutulan köz yangına neden oldu
Bingöl'ün Genç ilçesinde tandırda unutulan köz yangına neden oldu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın