KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Nisan 2026 Pazartesi
°C

Kar yine ulaşımı felç etti

Önceki gün etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok köy ve mezra yolları kapandı. Karlıova- Yedisu ve Karlıova- Erzurum yolu ile 254 köy ve 700 mezra yolu yoğun kar yağışı nedeniyle kapandı. Edinilen bilgiye göre dün öğle saatlerinde Karlıova-Erzurum yolu ulaşıma açılırken...

Kar yine ulaşımı felç etti
15 ŞUBAT 2006 ÇARŞAMBA 12:09
0
1357
0
AA aa
...Karlıova-Yedisu ile 254 köy yolu ve 700 mezra yolunun ulaşıma açılması için çalışmaların başlatıldığı
bildirildi.

Cadde ve Sokaklar Kar ve Sular Altında

Yoğun kar yağışı ardından hava sıcaklığının mevsim normallerine dönmesi ile birlikte eriyen kar, birçok cadde ve sokağı su altında bıraktı.

Şehir merkezi genelinde eriyen kar, cadde ve sokaklarda yayaların geçişlerinde büyük sıkıntı yaşanmasına neden oldu. Özelikle Hürriyet Caddesi'nde eriyen kar, esnafların büyük uğraşlarına rağmen çözüm bulunamadı. Yayalar yürümekte zorluk yaşarken, araçlar ise zaman zaman trafiğin aksamasına neden oldu. Kar erimesiyle oluşan su taşkını, esnafın işlerini aksatmasına neden oldu. Sürekli aynı sıkıntıların yaşandığını ifade eden semt esnafı, “Belediye bu konuda ilgisiz kalıyor. Bingöl'ün en işlek caddelerinden biri, Hürriyet Caddesi olmasına rağmen bu cadde en son temizleniyor" dedi. Bingöl'e gıda dağıtımı yapılan Toptancılar Sitesi ve Hal esnafı, yollarının kapalı olduğundan zor durumlarda olduklarını belirttiler. Düzağaç'taki Toptancılar Sitesi'nde Hal da dahil olmak üzere toplam 45 esnaf bulunuyor. Yolların geçilemeyecek durumda olduğunu belirten bir esnaf, “sitemizin yolları kapalı, bir girdiğimiz yola bir daha giremiyoruz. İş makineleri bize uğramıyor. Yolumuzu bin bir rica minnetle operatörlere açtırıyoruz. İş makine kullanıcıların insafına kalmış durumdayız. Geçen yıl kendimiz iş makinesi kiralayarak yolumuzu açtırıyorduk. Ancak bunu her zaman yaptırabilecek bir durumumuz yok. Her kar yağışında aynı eziyet devam ediyor" dedi.

Bingöl Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.04.2026
03:34
Verdiği sözü tuttu! Özturan:
Verdiği sözü tuttu! Özturan: 'Bu daha başlangıç, sırada stat var'
12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, 2. Lig'e yükselmenin ardından hem memlekete hem de babasına verdiği sözü tuttuğunu söyledi. Şampiyonluk sevincinin ortasında konuşan Özturan, 'BAL'dan aldığımız takımı 2. Lig'e taşıdık. Şimdi hedefimiz stat… Bu şehir dışarıda kalmayacak' dedi.
06.04.2026
03:32
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
Bingöl-Yamaç grup köy yolunda heyelan riskine karşın 400 metrelik kısımda fore kazıklar çakıldı, 6 Bin ton demir kullanıldı ama yine de çare olmadı! 2023'te davetiye usulüyle verip 193 milyon TL harcanarak yapılan yol bir kez daha çöktü. Yol trafiğe kapatılırken kamu zararına yönelik eleştiriler yeniden gündeme geldi.
06.04.2026
03:31
Anşin:
Anşin: 'Teknikerlerin yetki, tanım ve istihdam sorunları çözülsün'
5 Nisan Teknikerler Günü dolayısıyla açıklama yapan Bingöl Teknikerler Derneği Başkanı Sadık Anşin, teknikerlerin yıllardır çözüm bekleyen mesleki tanım, yetki ve istihdam sorunlarına dikkat çekerek, teknik ara kadronun güçlendirilmesi yönünde somut adımlar atılması çağrısında bulundu.
06.04.2026
03:22
Murat Nehri ve Genç Köprüsü`nün eşsiz manzarası…
Murat Nehri ve Genç Köprüsü'nün eşsiz manzarası…
Bingöl'de karların erimeye başlaması ve devam eden yağışlarla birlikte il sınırlarından geçen Murat Nehri'nde debi yükseldi. Tarihi köprüyle birlikte oluşan eşsiz manzara havadan görüntülendi.
05.04.2026
16:59
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig`e yükseldi
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig'e yükseldi
1995-1996 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak tarihinde ilk kez 2. Lig'e yükselen Bingölspor, 30 yıllık hasreti bitirdi ve 2025-2026 sezonunda 3. Lig 2. Grup'ta rakiplerine 12 puan fark atarak bugün 4-0 kazandığı Hacettepe maçıyla şampiyonluğunu ilan etti ve 2. Lig'e yükseldi.
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın