KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ağustos 2025 Salı
°C

Kandemir; 'Milletimizin gönlüne talibiz'

Teşkilat ziyaretleri kapsamında geldiği Bingöl'de partililerle buluşan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir; 'İstiyoruz ki, merkezi hükümet ile yerel idare birlik içerisinde memleketin her yerine hizmet etmeye devam etsin. Onun için milletin gönlüne talibiz. Biz vatandaşımızdan adaylarımıza oy istemiyoruz sadece, bir anlayışa, bir bakışa, hizmet anlamındaki mücadeleye de oy istiyoruz' dedi.

Kandemir;
18 ARALIK 2023 PAZARTESİ 18:41
14
2041
15
AA aa

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti İl Başkanlığı'nca Veysel Belgin Gençlik merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, AK Parti MKYK Üyesi Şebnem Koçakelçi Elgörmüş'ün katıldığı toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven yaptı.

SEVEN: “BELEDİYELERİN TAMAMINI KAZANACAĞIZ”

Parti çalışmalarından bahsettiği konuşmasında 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimine de değinen AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, teşkilatlarına, başkanlarına ve üyeleri ile Bingöl halkına güvendiğini vurgulayıp, Bingöl'de 11 belediyeyi de kazanarak yeni bir rekora imza atacaklarının altını çizdi.

KANDEMİR; “MUHALEFETİN DERDİ KOLTUKLARIDIR”

14 ve 28 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Bingöl'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği güçlü desteğe dikkat çeken ve Bingöl halkına teşekkür eden AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, aynı desteği 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerde de sürmesi temennisini paylaştı.

Genel seçim sürecinse muhalefetin ortaya koyduğu tavrı da irdeleyen Kandemir, sürekli toplantılar yapan muhalefetin sadece koltuk dağılımıyla ilgili konuştuğunu, bunu da seçim sonrasındaki süreçte ortaya çıktığını anlattı.

AK Parti'nin ise milletin dertlerini ön planda tuttuğunu ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip olduğunu vurgulayan Kandemir; “Muhalefetin derdini gördük. Varsa yoksa kendi koltukları. Allah bizi ve milletimizi bu anlayıştan korumuş çok şükür. AK Parti olarak 22 yıllık hikayemizde milletimizin dışında bize istikamet veren bir merci gördünüz mü? Ya da güçlü lider Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kere 'ben' dediğini duydunuz mu? Mesele işte tam bu. Bir anlayış meselesi” dedi.

“SADECE ADAYLARIMIZA OY İSTEMİYORUZ!”

Millete efendi değil hizmetkar olmayı şiar edinmiş, siyaseti böyle kavramış, mücadeleyi de böyle sürdürmüş bir hareket olduklarının altını çizen Kandemir, AK Parti'nin belediyecilik anlayışını daha da yukarılara taşımak istediklerini de vurguladı.

Merkezi hükümet ile yerel idarelerin birlik içerisinde memleketin her noktasına hizmet etmesini istediklerini kaydeden Kandemir; “Onun için milletin gönlüne talibiz. Bunun için mücadele ediyor, gayret gösteriyoruz. Biz vatandaşımızdan adaylarımıza oy istemiyoruz sadece, bir anlayışa, bir bakışa, hizmet anlamındaki mücadeleye de oy istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106538)
20 Aralık 2023 Çarşamba 10:56
Muhalefetin derdi koltukmuş ne içiyorsunuz söyleyin bu millet bilsin kardeş muhalefette rantmı var mühür sizde rant sizde hesap soran yok sorgulayan yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106469)
19 Aralık 2023 Salı 11:37
siz bir gitseniz bu milletin başından inan ki bizim gönlümüz daha çok huzura ve rahata kavuşacak.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106468)
19 Aralık 2023 Salı 11:31
millette gönülmü bıraktınız? herseyi bitirdiğiniz gibi onu da bitirdiniz hamdolsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106467)
19 Aralık 2023 Salı 11:30
Arkadaş gelmiş hayel satıyor. Orta anlatıklarının tamamı yalan. tek bir gercek cümlesi yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106464)
19 Aralık 2023 Salı 09:37
gönlüne talipseniz cebinden ne istiyorsunuz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106461)
19 Aralık 2023 Salı 02:49
asıl salaklık bizde, biz size oy verdikçe gelip şovunuzu yapıp gidersiniz, uyan Bingöl artık bunlara oy vermeyin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106460)
19 Aralık 2023 Salı 02:47
22 senedir Bingöl'ü oy deposu olarak gördünüz. Şehirde size ait tek bir menevi emare yok, sakın şunu bunu yaptık demeyin, yaptığınız tek şey heryere beton dökmek, bina dikmek, valla moğallar sizin kadar bu ülkeye zarar vermedi, neyimiz var neyimiz yoksa hepsini sömürdünüz, tüm değerlerimizi suistimal edip kendi menfaatiniz için kullandınız. düşün artık bu milletin yakasından. Bir rahat bırakın ya...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106458)
19 Aralık 2023 Salı 02:36
neyin mücadelesiymiş bu? rantın mı? koltuğun mu? mevki makamın mı? akp'de her türlü numara var sadece millete hizmet anlayışı yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106457)
19 Aralık 2023 Salı 02:33
Siyasal islam sağaya inmiş. Çekin elinizi Şehrimizden. Her tarafınızdan riyakarlık akıyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_106454)
19 Aralık 2023 Salı 00:30
Muhalefet in Derdi Koltuklarıymış, Peki Sizin Derdiniz Neymiş.?.
04.08.2025
04:28
Yatırım sözünü verdi, fabrikanın temelini attı
Yatırım sözünü verdi, fabrikanın temelini attı
Temel atma törenine katılan Vali Usta: 'Ben Mücahit Bey ve Murat Bey'e 'Bingöl'ün babayiğitleri' diyorum. Diğer Bingöllü hemşehrilerimiz de bu iki babayiğitten örnek alarak inşallah buraya gelirler. Bingöl'ü büyütmeye, üretimi artırmaya ve gençlerimize yeni iş alanları sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun'' dedi.
04.08.2025
04:27
Bakan Kacır nihayet geliyor
Bakan Kacır nihayet geliyor
Daha önce defalarca geleceği belirtilen ancak her defasında program değişikliği sebebiyle gelemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, nasipse bugün Bingöl'de olacak.
04.08.2025
04:25
Para transferinde yeni dönem
Para transferinde yeni dönem
Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni bir düzenleme hazırladı. Taslağa göre, 200 bin TL ile 2 milyon TL arasındaki EFT, havale ve nakit işlemlerinde en az 20 karakterlik açıklama yazma zorunluluğu getirilecek.
04.08.2025
04:21
Tedavisinde tıbbi kenevir kullanılan 15 hastalık
Tedavisinde tıbbi kenevir kullanılan 15 hastalık
Tıbbi kenevir satışının yasallaşma sürecine ilişkin bilgi veren Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, kenevirin nörolojik hastalıklardan şizofreni ve kaygı bozukluklarına kadar çok sayıda alanda bilimsel temellere dayalı bir şekilde tedavide kullanıldığını söyledi.
01.08.2025
20:05
Ataoğlu, husumetli aileleri barıştırdı
Ataoğlu, husumetli aileleri barıştırdı
Zikte Aşireti Lideri İbrahim Ataoğlu, yakın tarihlerde aralarında husumet oluşan üç aileyi barıştırdı. Ataoğlu: 'Kalpten kalbe uzanan bu köprüde selamı büyüttük, kardeşliği yeniden inşa ettik.'
01.08.2025
20:04
Bingöl`de apartman yangını
Bingöl'de apartman yangını
Bingöl'de apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın