KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ekim 2026 Salı

Kalite konuşuyor!

Saz onların elinde... Milyonluk kramponlar Süper Lig'e ağırlığını koymaya başladı.

Kalite konuşuyor!
22 EYLÜL 2008 PAZARTESİ 11:47
0
1343
0
AA aa

Süper Lig'de 4. hafta geride kaldı. Şampiyonluk hedefleyen takımlar kadro, futbol ve skorda henüz istikrarı yakalayamadı, ama yıldızlar kalitelerini şimdiden gösterdi. 'Üç büyükler'de skor yükünü yabancılar çekerken, sezona fırtına gibi başlayan Trabzonspor'u yerliler taşıdı.
Flaş transferleriyle dikkati çeken Galatasaray, Süper Lig'de geride kalan 4 haftanın en golcü takımı oldu. 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplayan sarı-kırmızılılar, rakip fileleri 9 kez havalandırdı. G.Saray'da 9 golün 7'sinde yabancı futbolcuların imzası bulunurken, yeni transferler 4 kez gol sevinci yaşadı.

Lige kötü bir başlangıç yaptıktan sonra Gençlerbirliği karşısında aldığı farklı galibiyetle moral bulan Fenerbahçe, 4 maçta kalesinde gördüğü 3 gole 6 golle yanıt verdi. Sarı-lacivertli takımın 3 golünü yabancı, 2 golünü yabancı asıllı Kazım kaydetti. G.Saray'ın aksine F.Bahçe'nin yeni transferinden sadece Güiza gol atma başarısı gösterdi.

Namağlup Kara Kartal'ı yabancı futbolcuları uçuruyor. Beşiktaş 4 karşılaşmada 8 kez ağları sarsarken, gollerin yarısından fazlası yabancı isimlerden geldi. Bobo'nun 3, Delgado'nun 2 ve Holosko'nun 1 golle galibiyetlerde önemli rol oynadığı siyah-beyazlı ekipte 1 golü de yabancı asıllı Mert Nobre kaydetti.

Yeni sezona fırtına gibi başlayan transfer şampiyonu Trabzonspor, şampiyonluk için yarıştığı rakiplerinin aksine yerli futbolcularının golleriyle sonuca gidiyor. 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan bordo-mavili takımın 5 golünün 4'ünü yerli isimler kaydetti. Trabzonspor'da fileleri havalandıran tek yabancı futbolcu ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilmesi için işlemleri devam eden İbrahima Yattara oldu.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in gol kralı Fenerbahçeli Semih Şentürk olurken, Galatasaray'ın ligde en golcü 2 futbolcusundan biri ve Trabzonspor'un en golcüsünün yerli isimler olması dikakti çekti. 

BEŞİKTAŞ
Antalyaspor: 2 - Beşiktaş: 3
Goller: Delgado, Bobo (2)

Beşiktaş: 2 - Konyaspor: 0
Goller: Delgado, Holosko

Trabzonspor: 0 - Beşiktaş: 0

Beşiktaş: 3 - Gaziantepspor: 0
Goller: Bobo, Serdar Özkan, Nobre

FENERBAHÇE
Gaziantepspor: 1 - Fenerbahçe: 0

Fenerbahçe: 2 - İstanbul BŞB.: 0
Goller: Kazım, Semih

Hacettepe: 2 - Fenerbahçe: 1
Gol: Alex

Fenerbahçe: 3 - Gençlerbirliği: 0
Goller: Alex, Güiza, Kazım

GALATASARAY
Galatasaray: 4 - Denizlispor: 1
Goller: Hakan Balta, Barış, Lincoln, Harry Kewell

Kayserispor: 0 - Galatasaray: 0

Galatasaray: 1 - Antalyaspor: 1
Gol: Nonda

Kocaelispor: 1 - Galatasaray: 4
Goller: Milan Baros (2), Nonda, Harry Kewell

TRABZONSPOR
Trabzonspor: 2 - Ankaraspor: 0
Goller: Selçuk İnan, Gökhan Ünal

Ankaragücü: 1 - Trabzonspor: 2
Goller: Selçuk İnan, Yattara

Trabzonspor: 0 - Beşiktaş: 0

Denizlispor: 0 - Trabzonspor: 1
Gol: Gökhan Ünal


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.10.2026
15:06
Bingöl`de 30 bin TL ödüllü ses yarışması başlıyor!
Bingöl'de 30 bin TL ödüllü ses yarışması başlıyor!
Bingöl Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen 'Sesimin Yankısı' ses yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlıyor. Türk Halk Müziği kategorisindeki yarışmada dereceye girenlere toplam 30 bin TL ödül verilecek. Ön elemeler aralık ayında yapılacak..
20.10.2026
14:43
Fon vurgununda 10 milyon üzeri kazançların iadesi istenecek
Fon vurgununda 10 milyon üzeri kazançların iadesi istenecek
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sorunlu fonların tasfiyesinde ilk etapta 10 milyon TL ve üzerinde reel kazanç elde edenlerden iade talep edileceğini açıkladı. Şimşek, gönüllü iade yapılmaması durumunda hukuki sürecin işletileceğini bildirdi.
20.10.2026
10:12
Bingöl Teknokent`te Ar-Ge proje başvuruları başladı
Bingöl Teknokent'te Ar-Ge proje başvuruları başladı
Bingöl Üniversitesi bünyesindeki Teknokent, yenilikçi fikirlerini projeye dönüştürmek isteyen girişimci, araştırmacı ve firmalardan başvuruları almaya başladı. Süreçle teknoloji tabanlı girişimciliğin desteklenmesi ve üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
19.10.2026
18:02
Bingöl Bal Üreticileri Birliği`nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliğinin ilk seçimli genel kurulunda Bilal Salcı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Salcı, birliğin ilk icraatlarından birinin Bingöl Balı'nın fiyatını açıklamak olacağını belirterek üreticilerin emeğinin karşılığını alması için çalışacaklarını söyledi.
19.10.2026
16:51
‘Deyirê Zazakî Avni Polat` TRT Kurdi ekranlarında
'Deyirê Zazakî Avni Polat' TRT Kurdi ekranlarında
Bingöllü ses sanatçısı Avni Polat'ın hazırlayıp sunduğu 'Deyirê Zazakî Avni Polat', yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Programın ilk bölümü 21 Ekim Çarşamba günü saat 22.00'de TRT Kurdi'de yayımlanacak.
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın