KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Kasım 2025 Perşembe
°C

'Kadınlar için bu tip çalışmalar artmalı'

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle anlamlı bir çalışma yaparak kadınlara ücretsiz cilt bakımı yapan Güzellik Uzmanı Yeşim Gündoğdu: 'Kadınlar için bu tip sosyal farkındalık projelerini hayata geçirerek daha fazla kadının kendini iyi hissetmesinde yardımcı olmak istiyoruz. Daha önce bu projelerle birçok kişiye ulaştık.'

`Kadınlar için bu tip çalışmalar artmalı`
08 MART 2020 PAZAR 17:14
13
3406
1
AA aa

Güzellik Uzmanı Yeşim Gündoğdu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde 10 kadına ücretsiz bir şekilde cilt ve saç bakımı yaparak anlamlı bir çalışma yaptı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde “Bakımlı görünmek her kadının hakkı” diyerek gerçekleştirdiği sosyal farkındalık projesi hakkında konuşan Güzellik Uzmanı Yeşim Gündoğdu; “Her yıl değişen moda ve trendler ‘güzellik' anlayışının değişmesine neden oluyor. Güzellik algısı kültürel farklılıklara göre değişkenlik gösterir. Moda, sinema, kozmetik gibi sektörlerdeki değişimler birkaç yıl öncesine kadar on yılda bir ‘güzellik' anlayışının değişmesine neden olurken, sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte popüler kültürün neredeyse her gün farklı şekillerde karşımıza çıkardığı ‘güzellik' anlayışı kimi insanlarda güzellik takıntısının oluşmasına neden oluyor. Popüler kültürün güzellik anlayışları yerine bakımlı olmak daha sağlıklı. Bakımlı görünmek kendinizi iyi hissetmenize ve motivasyonunuzunyüksek olmasını sağlar. Sosyal farkındalık projesinde 10 kadına içerisinde gibi cilt ve saç bakımı işlemlerin yer aldığı paket hizmetlerimizden hediye ettik. Saç ve cilt bakımı gerçekleştirdiğimiz kadınlar bugün aynada daha özgüvenle kendilerine baktı. Onların kendilerini daha güçlü ve daha iyi hissetmelerine katkıda bulunmak bizi amacımıza ulaştırdı. Özel günlerde bu tip sosyal farkındalık projelerini hayata geçirerek daha fazla kadının kendini iyi hissetmesinde yardımcı olmak istiyoruz. Daha önce bu projelerle birçok kişiye ulaştık” dedi.

“BU TİP PROJELERİN ARTMASI GÜZEL AMA DAHA FAZLA HASSAS DAVRANILMALI”

Artan sosyal sorumluluk projelerinin mutluluk verici olduğunu ancak daha fazla hassas davranılması gerektiği söyleyen Gündoğdu; “İhtiyaç sahiplerine yapılan okul, erzak yardımı gibi projelerde hatta bizimkine benzer projelerde dahi yardım edilen kişileri afişe etmemek adına gizlilik çok önemli. Yardım ettiğiniz kişilerin hayatına pozitif anlamda ufak katkılarda bulunabiliriz ama sonrası için hassas davranmak çok önemli” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56312)
10 Mart 2020 Salı 14:50
buyrun gelde burdan yakma şimdi :)
13.11.2025
15:24
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
13.11.2025
14:44
Bingöl`den Sudan`daki katliamlara tepki
Bingöl'den Sudan'daki katliamlara tepki
Sudan'ın Darfur bölgesinin en önemli şehirlerinden El-Faşir'de yaşanan sivil katliamları, hastane baskınları ve zorla tehcir uygulamalarını şiddetle kınayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, uluslararası topluma çağrıda bulundu; 'Sudan halkına yönelik bu vahşet insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Sessiz kalmak, suça ortak olmaktır'
13.11.2025
11:22
TMMOB`dan İmar Planı Tepkisi!
TMMOB'dan İmar Planı Tepkisi! 'Tarımsal üretimi bitirir, deprem riskini artırır!'
TMMOB Bingöl İl Koordinasyon Kurulu, 238 hektarlık imar genişleme planının 1. sınıf tarım arazilerini yok edeceğini ve deprem riski yüksek bir zeminde büyük tehlike oluşturacağını belirterek 'Bu yanlıştan dönün' çağrısında bulundu.
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye`ye getiriliyor
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi`nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
12.11.2025
16:08
Bingöl ADEM-2`de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Bingöl ADEM-2'de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Yaklaşık 60 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim sonrasında, KETEM Kanser Tarama Aracı aracılığıyla katılımcılara mamografi, HPV testi ve kolorektal kanser tarama testleri uygulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın