KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Kadın Koordinasyon Merkezi açıldı

Bingöl Belediyesi Yeşilyurt Kadın Koordinasyon Merkezinin resmi açılışı yapıldı. Barakazi, Düzağaç bölgesinde de yeni bir merkez açma planlamalarının olduğunu belirtti.

Kadın Koordinasyon Merkezi açıldı
05 OCAK 2018 CUMA 06:29
1
1898
0
AA aa

Yeşilyurt Mahallesi'nde Vali Ali Mantı'nın eşi Işıl Mantı ile Belediye Başkanı Yücel Barakazi'nin eşi Pervin Barakazi, kadınlara yönelik okuma yazma, Arapça ve Kur'an-ı Kerim kurslarının düzenlendiği Yeşilyurt Mahallesi Kadın Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Kurdele kesiminin ardından konuşan Pervin Barakazi, kadın koordinasyon merkezleriyle kadınların toplumda daha aktif rol almalarının amaçlandığını söyledi.

Kadın Koordinasyon Merkezinde düzenlenen kurslara katılım sağlayan kadınların, okuma yazma, Kur'an-ı Kerim ve Arapça öğrendiğini ifade eden Barakazi; "Burada tüm hizmetler kadınlarımız için. İnşallah hepiniz için faydalı olur, bizler her zaman yanınızdayız ve sizleri destekliyoruz. Düzağaç Mahallesi'nde de merkez açılması için yer aranıyor. Kültür Merkezi'nde kadın koordinasyon merkezi açılması için de çalışmalar yürütülüyor. Gerek belediye gerekse diğer kurumlarca kadınlara yönelik farklı etkinlik ve programlar düzenleniyor. Bingöl Müftülüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce de haftada bir gün aile yapısı ve kadının toplumdaki rolüne ilişkin eğitim seminerleri veriliyor. Kadınlarımız bu seminerlere katıldıkça daha da bilinçleniyor. Aile ve çocuklara nasıl davranılması gerektiğini daha iyi öğreniyor. Bu bilgiler ışığında daha güzel nesiller yetiştiriliyor” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:28
Bingöl`de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de bir haftada yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu maddeler, silahlar ele geçirildi; aranan 27 firari yakalandı. Vali Usta; 'Görevlerini kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.
18.11.2025
10:06
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Yaka Kamerası Projesi kapsamında Bingöl'de trafik ekiplerine 90 yeni yaka kamerası tahsis edildi. Bingöl Valisi Usta; 'Vatandaşımızın devlete olan güvenini sağlamak, kolluk kuvvetlerimizin de şefkatini göstermek amacıyla çok önemli diye değerlendiriyorum' dedi.
18.11.2025
09:52
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, isteyen ve başarılı olan öğrencilerin üniversiteyi 3 yılda bitirebilmesine ilişkin uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın