KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ekim 2026 Cuma

Kaçırılan korucu serbest bırakıldı

29 Nisan’da PKK'lılar tarafından kaçırılan korucu Yüksel Akarsu serbest bırakıldı.

Kaçırılan korucu serbest bırakıldı
23 MAYIS 2013 PERŞEMBE 11:09
0
4660
1
AA aa

Elazığ'ın Palu ilçesi ile Bingöl'ün Genç ilçesi arasındaki Burgudere Köyü kırsalında PKK, biri çocuk, biri köy koruyucusu ve orman kesiminde çalışan 16 işçiyi kaçırmıştı. PKK, aynı gün içerisinde örgüt propagandası yaptıktan sonra biri çocuk 15 kişiyi serbest bırakıp, köy korucusu Yüksel Akarsu'yu yanlarına alarak uzaklaşmıştı. 22 gün sonra korucu Akarsu, serbest bırakıldı.

PKK'lılar tarafından kaçırılan köy korucusu Yüksel Akarsu, İHD Bingöl Şube Başkanı Mehmetcan İnce ve BDP İl Başkanı Halis Yurtsever ile korucunun Ağabeyi Ahmet Akarsu'dan oluşan heyete teslim edildi.

Yüksel Akarsu'nun yakınları Bingöl İHD şubesine başvurarak, Akarsu'nun serbest bırakılması için girişimlerde bulunmuştu. Yüksel Akarsu'nun koruculuk yapan bir kardeşiyse, koruculuğu bıraktığını açıklamıştı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Abuzer (@Misafir_13656)
23 Mayıs 2013 Perşembe 15:48
İhd başkanı ile BDP başkanı sanki Zafer kazanmışlar edasıyla poz vermişler. Havanızı yesinler. Hani barış vardı. Bu gariban niye kaçırıldı. Mahmudo kardaş niye doğdun diyor ya rahmetli Mahsuni.
Öyleyse soruyorum kahraman başkanlara , Gariban korucu niye kaçırıldı? Gözlükler de konuşuyor yani.
Cenabı Allah Akıl Fikir versin.
29.10.2026
17:20
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
2017 yılı öncesine ait Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarının silinmesini öngören düzenlemeyle yaklaşık 1,4 milyon kişinin yararlanması bekleniyor. Düzenleme kapsamında 3 milyar liralık borç yükünün ortadan kaldırılması hedefleniyor.
29.10.2026
17:00
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Soğukçeşme mevkiinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
29.10.2026
16:48
Bingöl`de Cumhuriyet`in 103`üncü yılı coşkuyla kutlandı
Bingöl'de Cumhuriyet'in 103'üncü yılı coşkuyla kutlandı
Bingöl'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Programa Vali Cahit Çelik, il protokolü, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
28.10.2026
23:41
Bingöl`de kasımın ikinci yarısına dikkat!
Bingöl'de kasımın ikinci yarısına dikkat!
28 Ekim tarihli kar tahmin haritasında Doğu Anadolu'daki iller öne çıktı. Bingöl için 45 günlük hava tahmininde ise kasımın ikinci haftasından itibaren sıcaklıkların düşmesi, 16-18 Kasım tarihlerinde kar ve yağmur geçişlerinin yaşanması bekleniyor. Özellikle Karlıova ve yüksek kesimlerde kış hazırlıklarının tamamlanması önem taşıyor.
28.10.2026
23:00
'Din hizmetleri yalnızca ibadetle sınırlı değil'
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Hafız Osman Şahin, Bingöl'de din görevlilerine seslendi. Şahin, din hizmetlerinin toplumun her kesimine ulaşması gerektiğini vurgularken sahada karşılaşılan sorunların takip edilmesi ve çözüm üretilmesi çağrısında bulundu.
28.10.2026
13:33
Türkiye`nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl`de hepsi var…
Türkiye'nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl'de hepsi var…
Türkiye'de milyonlarca kişinin taşıdığı soyadları açıklandı. Listede yer alan 10 soyadının tamamının Bingöl'de de kullanılması dikkat çekti. Peki sizin soyadınız da o listede mi?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın