KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ekim 2026 Cumartesi

Istenince oluyormuş

Kaymakam Özcan, çalışmalarıyla Karlıovalıların gönlüne taht kurdu. Karlıova ilçesi'nde göreve başladığı günden beri başarılı çalışmalar yapan Karlıova Kaymakamı Şükrü Özcan, kısa sürede Karlıova halkının takdirini topladı.

Istenince oluyormuş
18 ARALIK 2005 PAZAR 03:57
0
2286
0
AA aa
Özellikle eğitim konusunda önemli çalışmalar yapan Kaymakam Özcan, Karlıova esnafından da aldığı destekle okulların eksiklerini gidermeye ve başarılı öğrencileri ödüllendirerek eğitime teşvik etmeye çalışıyor.
İlçe Kaymakamı Şükrü Özcan tarafından başlatılan ‘Eğitim Seferberliği'ne katkıda bulunan Karlıovalı ve Bingöllü hayırsever vatandaşlara teşekkür belgeleri verildi. Şimdiye kadar çeşitli nedenlerle kapalı olan ve bakım onarımları yapılamayan ilköğretim okulları ile araç gereç ihtiyacı olan okullara katkıda bulunan hayırsever vatandaşlara İlçe Kaymakamı Şükrü Özcan'ın Makamında düzenlenen törende teşekkür belgesi verildi. İlçe Kaymakamı Özcan; İlçe okullarına sağlamış oldukları katkılarından dolayı hayırsever vatandaşlara teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hayırsever vatandaşlar ise, bu çalışmaların kendilerinin asli görevleri olduğunu belirterek, bu tür çalışmalara katkıda bulunmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesine devam ediliyor
Karlıova İlçesine atandıktan sonra eğitim konusundaki hassasiyetlerini her ortamda dile getiren ve eğitim konusundaki atılımlarına bir yenisini daha ekleyen İlçe Kaymakamı Şükrü Özcan başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor.
Perşembe günü Kargapazar İlköğretim Okulunu ziyaret eden İlçe Kaymakamı Şükrü Özcan, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere eğitim-öğretimin önemini vurgulayan Özcan, başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam edeceklerini, 29 Aralık 2005 tarihinde ilçe genelinde yapılacak seviye belirleme sınavında başarılı olacak 30 öğrenciye birer bilgisayar hediye edileceğini belirtti. Aynı okulun 7/A sınıfı öğrencisi Engin Çiftçi'ye başarılarından dolayı bir adet masaüstü bilgisayar hediye eden Kaymakam Özcan, bu tür ödüllendirmelerin devam edeceğini belirtti.

Alo vatandaş  bilgilendirme hattı hizmete girdi (511 25 55)
Karlıova Kaymakamlığı bünyesinde “Alo Vatandaş Bilgilendirme Hattı” adıyla yeni bir hat açıldı. İlçede ulaşım sorunu olduğunu belirten Karlıova Kaymakamı Şükrü Özcan; “Köylerimizin ilçe merkezine uzak olması nedeniyle ilçeye geliş ve gidişler zor oluyor. Bu nedenle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaatlar, yeşil kart ve benzeri başvuruları takip etmeleri güç oluyor. Kurulan 511 25 55 numaralı ‘Alo Vatandaş Bilgilendirme Hattı' ile kurul kararı sonuçlarının zamanında duyurulması halkımızı oldukça rahatlatacaktır.” dedi.

Karlıova kaymakamlığı'nın planladığı projeler
Karlıova Kaymakamlığının ilçe genelinde yapmayı hedeflediği projeler şöyle: “Karlıova YİBO, Kalencik PİO, Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık, 11 Mart, Yiğitler, Toklular İlköğretim Okullarına birer adet çok amaçlı teknoloji salonu ile birer adet kütüphane ve etüt merkezinin yapılması, Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu'na Webcam görüntüleme sisteminin kurulması,  2006-2007 Eğitim sezonu başı itibariyle Hüseyin Hüsnü Tekışık İlköğretim Okulu'nda derslik sisteminin ve çoklu zeka kuramının hayata geçirilmesi, 230 m² kapalı alanı ile tek katlı çelik konsülüksiyonlu Kriz Merkezi'nin Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılması, İlçede 1400 m² alana sahip çelik konsülüksiyonlu kapalı halı sahanın Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılması, Kaymakamlık ve diğer kurumların çalışmaları hususunda kamuoyunun resmi ve doğru olarak   bilgilendirilmesi amacıyla 15 Ocak 2006 tarihinden itibaren aylık  basın bülteni ve elektronik dergi çıkartılması, 29 Aralık 2005 tarihinde İlçe genelindeki OKS sınavlarına hazırlanan toplam 1368 öğrenciye profesyonel sınav analiz programlarıyla sınav analizlerini yapılıp, bu analizlere göre öğrencilerin sınavda başarısız olduğu konulara öğretmen zümre toplantılarında yer verilmesi, 2007 Yılı LGS sınavında Karlıova'dan en az 3 öğrencinin Türkiye sıralamasında ilk 100'e girmesi ve toplamda minimum 45 öğrencinin fen liselerine yerleştirilmesi, İlçede ikinci kademedeki tüm başarılı öğrencileri tespit edip kendilerine bilgisayar verilmesi, Devecik İlköğretim Okulu'na  çelik konsülüksiyonlu 2 derslikli okul yapılması”

Haber
www.bingolunsesi.net

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın