KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2026 Pazartesi

Ilk işim altyapı olacak

SP'den Adaklı Belediye Başkanı seçilen Antlı, görevi devraldıktan sonra tebrikleri kabul etti. Antlı, ilk işinin ‘altyapı sorununun çözümü' konusunda olacağını söyledi.

Ilk işim altyapı olacak
06 NİSAN 2009 PAZARTESİ 22:53
0
1870
0
AA aa
Resul Yazgan'ın Haberi Saadet Partisi'nden (SP) Adaklı İlçesi Belediye Başkanı seçilen ve dün sabah saatlerinde mazbatasını alan Resul Antlı, belediye başkanlığına giderek görevi devraldı. Haftanın ilk gününde tebrikleri kabul eden Antlı, ‘ilk işiniz ne olacak?' sorusuna, “Altyapı ve çevre kirliliği sorunu çözmek” yanıtını verdi. Yaptığı açıklamasında kendisine o veren-vermeyen herkesi kucaklayacağını vurgulayan Antlı: “Bu saatten sonra ilçemizin belediye başkanıyım ve hiçbir ayrım gözetmeksizin halkıma hizmet etmek için çalışacağım. Kapım herkese açıktır, imkânlar ölçüsünde her derde deva olamaya gayret edeceğim” dedi. Adaklı'nın sorunlarını bildiğini ve çalışmalarını buna göre şekillendireceğini ifade eden Antlı, ilk iş olarak ilçedeki altyapı sorununa özüm getirmeye çalışacağını, gerek kanalizasyon, gerekse merkez mahallelerdeki içme suyu problemlerini çözerek halkı rahata kavuşturacağını belirtti. Görevi devralır almaz ilçe merkezindeki çöp yığınlarını toplamaları için ekipleri harekete geçirdiğini söyleyen Antlı, çevre kirliliğinin önlenmesi konusunda da önemli girişimlerinin olacağını dile getirdi. Belediyenin borcu ve alacakları konusundaki bilgileri de önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağını beyan eden Antlı: “Şeffaf belediyecilik anlayışıyla halkımıza en iyi hizmeti getirmeye ve  ‘halkın belediyesi' imajını oluşturma gayretinde olacağız” diye konuştu.

http://www.gencinsesi.com

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
18.10.2026
23:11
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No`lu Şube güven tazeledi
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No'lu Şube güven tazeledi
4. Olağan Genel Kurul'da yeniden göreve gelen Prof. Dr. Hüseyin Çaldak, Bingöl Üniversitesi'ndeki akademik ve idari personelin hakları, liyakatli atamalar ve adil kadro süreçleri için mücadele edeceklerini belirtti.
18.10.2026
23:10
Bingöl`de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de emniyet ekiplerinin bir haftalık çalışmalarında uyuşturucu maddeler, ruhsatsız silahlar ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Aranan 24 kişinin de yakalandığı çalışmalarda 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın