KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ekim 2026 Cumartesi

Ilıcalar'ın altyapısı ihale edildi

Bingöl'ün Ilıcalar Beldesi'nin altyapı işi Belediyelerin (Su ve Kanalizasyon Altyapı Projesi) SUKAP programı kapsamında ihale edildi.

Ilıcalar`ın altyapısı ihale edildi
05 TEMMUZ 2012 PERŞEMBE 03:36
0
2292
0
AA aa

Ilıcalar Belediye Başkanı Gıyasettin Kocihan, belediye çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Altyapının 1970 yılında yapıldığını belirten Başkan Kocihan: “Beldemizin altyapısı 1970'li yıllarda yapılmış olup bugün itibariyle hizmete cevap veremez durumdaydı. Biz bununla ilgili olarak göreve başlar başlamaz ilgili kurumlara müracaatlarda bulunarak altyapı proje çalışmalarını başlattık. Allah'a şükür bu girişimlerimiz ve çabalarımız sonucu projemizi tamamlayarak çok kısa sürede SUKAP kapsamına aldık Böylelikle Zaten bütçe imkânları kısıtlı olan Belediyemizi de yüzde 50 hibeden yararlandırarak ağır bir borç yükünden kurtarmış olduk. Beldemiz altyapı ihalesi 29.06.2012 tarihinde Elazığ İller Bankası Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmış olup inşallah sonuçlara müteakiben çalışmalara başlanacak ve Belde halkımız hak ettiği sağlıklı ve temiz yaşama ortamına kavuşacaktır” dedi.

“Halka hizmet hakka hizmettir”

Belediye hizmet binası ve kilitli parke taşı çalışmalarına değinen Kocihan açıklaması şu sözlerle sürdürdü: “Beldemiz merkezinde bulunan Jandarma Karakolu arsasının girişimlerimiz sonucu Belediyemize tahsis edilmesiyle burada Belediye Hizmet Binası yapılması için proje Çalışmalarını başlattık Bugün itibariyle projemiz tamamlanma aşamasına getirilmiştir. İnşallah burayla ilgili ilgili kurumlara gerekli girişimlerde bulunarak Maddi destekler sağlanacak ve beldemize yakışır bir belediye binasını halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Beldemiz cadde ve sokaklarında kullanmak amacıyla 19.07.2012 tarihinde saat 10.00 da Belediye hizmet binamızda Kilitli parke ve bordür taşı alımı ihalesi yapılacaktır. Bu alımlar sonucu beldemizde öncelikli önem arz eden caddelerimizin yapımına başlayacağız. Böylelikle beldenin bu sorunlarını birer birer çözüme kavuşturarak belde halkının hizmetine sunacağız. Şunu iyi bilmeliyiz ki halka hizmet hakka hizmettir ve bizler hep bu anlayışla çalıştık ve bundan sonrada rabbim bu görevleri bizler nasip ettiği sürece bu anlayışla çalışacağız.”

Kocihan'dan teşekkür

Başkan Kocihan: “Bugüne kadar tüm bu çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği sunan Başta Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz olmak üzere Sayın Milletvekilimiz Eşref Taş ve Sayın Valimiz M. Hakan Güvençer'e belde halkım adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.10.2026
14:11
Bingöl`de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de konut aboneleri için kasım ayı doğal gaz tüketim limiti 306,08 metreküp olarak belirlendi. Sınırın altında kalanlar Kademe-1, aşanlar ise o ayki tüketimlerinin tamamı için Kademe-2 tarifesine tabi olacak. Peki, 300 metreküp tüketenle 310 metreküp tüketenin hesabı nasıl değişecek? Kimler uygulamadan muaf tutulacak?
30.10.2026
14:10
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027`de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027'de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Radarı görünce hız kesmek artık yeterli olmayacak. 2027 yılında trafik denetimlerinin kapsamı genişletilecek. Jandarma ve polis bölgelerinde toplam 115 milyon araç ve sürücü denetimi yapılması, 44 ortalama hız ihlal tespit sisteminin kullanılması ve 300 özel denetim gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
30.10.2026
14:08
Bingöl`de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de kartpostallık görüntüler oluşturan bulut örtüsü, dağları, vadileri ve yerleşim alanlarını sardı. Eşsiz manzara, dron ile havadan görüntülendi.
30.10.2026
14:07
Bingöl`de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Alzheimer hastasında 4 gündür haber alınamıyor.
29.10.2026
17:20
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
2017 yılı öncesine ait Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarının silinmesini öngören düzenlemeyle yaklaşık 1,4 milyon kişinin yararlanması bekleniyor. Düzenleme kapsamında 3 milyar liralık borç yükünün ortadan kaldırılması hedefleniyor.
29.10.2026
17:00
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Soğukçeşme mevkiinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın