KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Kasım 2025 Pazar
°C

İlçelerden yardım seferberliği

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından, Bingöl'deki ilçe belediyeleri de yardım kampanyaları başlattı.

İlçelerden yardım seferberliği
07 ŞUBAT 2023 SALI 15:26
2
1064
0
AA aa

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma, can kayıplarına neden olan depremin ardından Bingöl tek yürek oldu. Bingöl'de valilik ve belediye koordinesinin yanı sıra Genç Belediyesi ile kaymakamlığı, Karlıova Belediyesi ile kaymakamlığı, Solhan Belediyesi ile kaymakamlığı gibi diğer ilçelerde yardım kampanyaları başlattı.

Afet bölgelerine gönderilecek yardımların belediye binalarına veya belediye tarafından belirlenen noktalara bırakılması gerektiği vurgulandı.

Genç Belediye Başkanı M. Zeki Dirik, “Bütün ekiplerimizle sahada, birimlerimizle, kurumlarla, işbirliği ve dayanışma halinde çalışıyoruz. Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. İnşallah en kısa zamanda bütün bu yaraları saracağız” dedi.

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, “Birçok ilimizi etkileyen depremden dolayı mağdur olan vatandaşlarımız için battaniye, uyku seti, çocuk bezi, su, kışlık kıyafet ve bot desteği sağlayacağız. Hiç kullanılmamış malzeme desteklerini kaymakamlık ve belediye binalarımıza getirebilirsiniz” diye çağrıda bulundu.

Solhan Belediye Başkanı A. Hakim Yıldız ise, “Haydi Solhan! Kahramanmaraş başta olmak üzere yaklaşık 10 ilde yaşanan depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere battaniye, uyku seti, çocuk bezi, kışlık kıyafet ve bot malzemelerinden oluşan yardım kampanyası başlatılmıştır. Yardımlarınızı, Belediye Hizmet Binamıza getirmenizi önemle rica ediyoruz” dedi.

Ayrıca, diğer ilçelerdeki belediye başkanları da aynı çağrıda bulunarak yardımların ilçede belirlenen noktalara getirmesi söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.11.2025
17:39
ÜNİPERSEN`den Ankara`da
ÜNİPERSEN'den Ankara'da 'Memur Hakları' Çağrısı
Memurun alım gücünün eridiğini, verilen sözlerin tutulmadığını ve toplu sözleşmenin işlevsiz hale geldiğini vurgulayan ÜNİPERSEN, 'Artık seyirci değil, hak arayan tarafız' diyerek Meclis'e çağrı yaptı. Genel Başkan İbrahim Güzel: 'Memur geçinemiyor; çözüm artık ertelenemez.'
08.11.2025
14:26
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.11.2025
14:20
12 Bingölspor`da hedef mutlak şampiyonluk!
12 Bingölspor'da hedef mutlak şampiyonluk!
Nesine 3. Lig'de mücadele eden 12 Bingölspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımın teknik direktörü Ulaş Ulusan; 'Bu yılki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmaktır. Başkanımız Mehmet Engin Özturan önderliğinde ligin sonunu inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.'
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın