KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2026 Pazar
°C

Il özel idare karla mücadeleye hazır

Vali Balkanlıoğlu: “Karla mücadele çalışmaları 53 araç ve 100 personelle yürütülecek.”..

Il özel idare karla mücadeleye hazır
05 KASIM 2009 PERŞEMBE 08:37
0
1511
0
AA aa
Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi, 10 ayrı ekipten oluşan 53 araç ve 100 personelle karla mücadele çalışmalarını yürütecek. Kurumlarla iş birliği yapılarak karla mücadele çalışmalarının yürütüleceğini belirten Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ulaşıma kapanan yolların açılması için ekiplerin 24 saat hazır olacağını söyledi.

Yakalaşan kış mevsimi öncesi hazırlıklara başlayan kurumlar, araçların bakım ve onarımını yaparak kar yağışını beklemeye başladı. Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İl Özel İdaresine bağlı ekiplerin kışa hazır olduklarını belirterek, çalışmaların 10 ayrı ekiple yürütüleceğini ifade etti.

Karla mücadelenin tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içersinde yürütüleceğine dikkat çeken Balkanlıoğlu, kaymakamlıklardan ve Jandarmadan gelecek her ihbarları değerlendirerek anında kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için gerekenin yapılacağını kaydetti.

Geçen yıllarda olduğu gibi kar nedeniyle mahsur kalanların kurtarılması için 7 gün 24 saat tüm ekiplerin teyakkuz halinde olacağını işaret eden Balkanlıoğlu: "Vatandaşlarımızın sorunsuz bir kış geçirmeleri için gerekli ne varsa yapacağız. Devletimiz vatandaşlarımızın tüm sorunlarının çözümü için yanındadır. Bu konuda sadece devlet kurumları değil diğer kuruluşlar ve vatandaşlarımızın da katkılarıyla kışı rahat atlatmayı hedefliyoruz. Yaklaşan kış mevsimi öncesi İl Özel İdaremize bağlı ekipler tüm hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl karla mücadele çalışmalarında 10 ayrı ekiple 20 adet greyder, 4 adet kar bıçaklı araç, 14 adet dozer, 3 adet treyler, 2 adet kar savurma rotatif, 7 adet loder, 3 adet kazıcı, 1 adet kurtarıcı vinç ve 100 personel görev alacak” diye konuştu.



Bingöl Kent Haber/Bingöl Medya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın