KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Ikinci maç çok farklı!

Galatasaray, Play Off final serisinde karşılaştığı ezeli rakibiyle durumu eşitledi.

Ikinci maç çok farklı!
13 NİSAN 2011 ÇARŞAMBA 09:03
0
2968
0
AA aa

GALATASARAY MEDİCAL PARK: 84 - FENERBAHÇE: 69

SALON: Abdi İpekçi
HAKEMLER: Murat Biricik, Yener Yılmaz, Osman Sinan İşgüder

GALATASARAY MEDİCAL PARK: Işıl 8, Catchings 13, Bahar 9, Augustus 19, Fowles 25, Tuğba, Hodges 8, Gülşah 2
FENERBAHÇE: Birsel 8, Mc Coughtry 23, Esmeral 4, Nevriye 6, Matovic 10, Tamara Kim Sutton 8, Şaziye 6, Harakova 4, Nevlin

1. Periyot: 20-16
Devre: 44-33
3. Periyot: 67-53

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off final serisinin ikinci maçında rakibi Fenerbahçe'yi 84-69 yenen Galatasaray Medical Park, seride durumu 1-1'e getirdi.

Galatasaray Medical Park, maça 8-2'lik bir seriyle başlayan rakibi karşısında Fowles ve Augustus'un sayılarıyla oyunda dengeyi kurdu. 6. dakikada (10-9) ilk kez öne geçen sarı-kırmızılılar, Işıl ve Augustus'un peş peşe attığı 3 sayılık atışlarla farkı 9 sayıya (18-9) kadar çıkardı ve periyodu 20-16 önde tamamladı.

Karşılıklı basketlerle başlayan 2. periyotta 13. dakika 24-20 Galatasaray Medical Park'ın üstünlüğüyle geçildi. İyi savunma yapan sarı-kırmızılılar, Augustus ve Bahar'ın sayılarıyla farkı 10 sayıya (32-22) kadar çıkarırken, Fenerbahçe yakaladığı 9-0'lık seriyle farkı 1 sayıya (32-31) düşürdü. Hızlı hücumlarla farkı yeniden açan Galatasaray Medical Park, devreyi 44-33 önde kapattı.

Galatasaray Medical Park, üçüncü periyoda çok iyi başladı. Işıl ve Catchings ile iyi hücumlar bulan sarı-kırmızılılar, Fowles ve Augustus'un skorer oyunuyla farkı 15. dakikada 19 sayıya (63-44) kadar çıkardı. Angel Mc Coughtry ile sayılar bulan Fenerbahçe, farkı azaltmaya çalışırken, Galatasaray Medical Park son periyoda da 67-53 üstün girdi.

Etkili mücadelesini son periyoda taşıyan Galatasaray Medical Park, 34. dakikada 20 sayılık (73-53) farka ulaştı. Fenerbahçe Şaziye, Mc Coughtry ve Tamara Kim Sutton'ın sayılarıyla farkı 11 sayıya (76-65) kadar düşürürken, Catchings ve Işıl'ın sayılarıyla rakibinin farkı azalatma umutlarına son veren Galatasaray Medical Park, karşılaşmayı 84-69 kazandı.

İlk maçı 77-74 kaybeden Galatasaray Medical Park, 3 galibiyete ulaşanın şampiyon olacağı seride durumu 1-1'e getirdi.

Play-Off final serisinin üçüncü maçı 15 Nisan Cuma günü Fenerbahçe'nin evsahipliğinde Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak.

25 sayıyla karşılaşmanın en skorer oyuncusu olan Fowles, 10 ribaundla takım arkadaşı Cathings ile birlikte en çok ribaund alan oyuncu oldu. Fenerbahçe'de ise en çok ribaund alan oyuncular 5'er ribaundla Nevlin ile Tamara Kim Sutton oldu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın