KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Kasım 2025 Salı
°C

'İhale Edilmeden, İnşaatına Başlandı' iddiası

DEVA Partisi İl Balkanı Kovalar'dan, Adaklı'da İptal edilen 'Tekstilkent Binası' ihalesi, tekrar ilana çıkmadan ve ihale edilmeden inşaat çalışmaları başladı iddiası.

`İhale Edilmeden, İnşaatına Başlandı` iddiası
18 KASIM 2021 PERŞEMBE 17:54
12
3535
0
AA aa

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar, Adaklı ilçesinde yapılması planlanan “Tekstilkent Binası” yapım işinin, ihaleyi alan firmanın yasaklı olmasından dolayı iptal edildiğini belirterek, iptal edilen ihalenin tekrardan ilana çıkmadan ve ihalesi yapılmadan “Tekstilkent Binası” inşaatına başlandığını iddia etti.

 Kendi sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kovalar, “Bingöl/Adaklı İlçe Belediye Başkanlığı tarafından 08 Ekim 2021 tarihinde 1 Adet Tekstilkent Binası yapım işi ihalesine 3 firmanın teklif verdiği ve ihaleyi alan firmanın yasaklı olmasından dolayı 18 Ekim 2021 tarihinde iptal ediliyor.” İfadelerini kullandı.

Yetkililerin açıklama yapmasını beklediklerini söyleyen Kovalar, “İhalenin iptali gerçekleşmiş ve yeniden ilana çıkması beklenirken, İhale yapılmadan Tekstilkent inşaatının başlatılması hangi yasaya dayanmaktadır? Yetkiler tarafından kamuoyuna açıklama yapılmasını bekliyoruz.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.11.2025
19:39
Bingöl Kentpark yenilenen yüzüyle hizmette
Bingöl Kentpark yenilenen yüzüyle hizmette
Bingöl'ün en yoğun kullanılan sosyal yaşam alanlarından biri olan Kentpark'ta yapılan yenileme çalışmalarıyla bisiklet ve yürüyüş yolları daha güvenli hale gelirken, park bütünüyle estetik ve düzenli bir görünüme kavuşturuldu. Aynı bölgede bulunan yaklaşık bir dönümlük alan da işgallerden arındırılarak parka dahil edildi.
10.11.2025
16:03
Bingöl`de 9 Yıl 10 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de 9 Yıl 10 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de hakkında 9 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın operasyonuyla yakalandı.
10.11.2025
15:38
Özturan`dan TFF`ye ‘yaptırım` çağrısı!
Özturan'dan TFF'ye 'yaptırım' çağrısı!
12 Bingölspor Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, Diyarbekirspor futbolcularının kendisine yönelik küfür ve tehditte bulunduğunu belirterek, Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli yaptırımların uygulanması çağrısında bulundu.
10.11.2025
14:36
Süreç nereye gidiyor? DEM Parti İl Başkanı Ormangören Yanıtladı!
Süreç nereye gidiyor? DEM Parti İl Başkanı Ormangören Yanıtladı!
'Terörsüz Türkiye' sürecinde neler eksik, neler yapılmalı? DEM Parti'nin rolü, yaklaşımı ve gelecek Türkiye perspektifi ne? DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl Online'ya verdiği röportajda sürece dair soruları yanıtladı ve beklentileri aktardı… İşte o röportajın detayları…
10.11.2025
13:18
Bingöl`de 10 Kasım Atatürk`ü anma programı düzenlendi
Bingöl'de 10 Kasım Atatürk'ü anma programı düzenlendi
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 87. yıl dönümünde Bingöl'de düzenlenen törenlerle anıldı.
10.11.2025
12:39
Feci kaza! Bingöllü anne ve bebeği hayatını kaybetti
Feci kaza! Bingöllü anne ve bebeği hayatını kaybetti
Elâzığ-Malatya karayolu Hankendi mevkiinde meydana gelen kazada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Bingöllü anne ve 7 aylık bebeği hayatını kaybetti. 3 yaralının ise tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın