KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Ağustos 2025 Pazar
°C

Hüda-par'dan iddialara cevap

Karlıova’da yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması yapan Hür Dava Partisi İl Sekreteri Orhan Açıkbaş, olaylarda partilerinin saldırgan taraf olmadığını söyledi. Açıkbaş: “Kepenk kapatma eylemine destek vermeyen mütedeyyin esnafların işyerlerine yüzü maskeli HDP’li çeteler tarafından saldırılar yapılmıştır” dedi.

Hüda-par`dan iddialara cevap
25 AĞUSTOS 2014 PAZARTESİ 06:21
0
4153
0
AA aa

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Lice olaylarını protesto eden grup ile kepenk kapatmayan esnaf arasında gerginlik yaşanmış olayda 6 kişi yaralanmıştı. Yaşanan olayın ardından kamuoyuna ‘eli silahlı HÜDA-PAR'lılar saldırdı' şeklinde yayılan iddiaların asılsız olduğunu bildiren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Sekreteri Orhan Açıkbaş: “21 Ağustos 2014 tarihinde Karlıova ilçe merkezinde HDP'nin kepenk kapatma eylemine destek vermeyen mütedeyyin esnafların işyerlerine yüzü maskeli HDP'li çeteler tarafından saldırılar yapılmıştır” dedi.

Bazı yayın organlarının HÜDA PAR'ı saldırgan taraf olarak gösterdiğini ifade eden Açıkbaş, iddiaların asılsız olduğunu vurgulayarak: “Bazı yayın organlarının Hür Dava Partisi'ni olayların içinde saldırgan taraf olarak göstermesi tamamen yalandır, iftiradır. Halkımız saldırganların kim olduğunu çok iyi biliyor. Partimize yalan ve iftira da bulunduğundan dolayı ajansı ve muhabirini kınıyoruz” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.08.2025
20:05
Ataoğlu, husumetli aileleri barıştırdı
Ataoğlu, husumetli aileleri barıştırdı
Zikte Aşireti Lideri İbrahim Ataoğlu, yakın tarihlerde aralarında husumet oluşan üç aileyi barıştırdı. Ataoğlu: 'Kalpten kalbe uzanan bu köprüde selamı büyüttük, kardeşliği yeniden inşa ettik.'
01.08.2025
20:04
Bingöl`de apartman yangını
Bingöl'de apartman yangını
Bingöl'de apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
31.07.2025
20:54
Bingöl içme suyu hattında son viraj!
Bingöl içme suyu hattında son viraj!
Çalışmaları yerinde inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan: 'Son virajı aşıyoruz. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yakın zamanda su problemini Bingöl gündeminden tümüyle kaldırmış, halkımıza kesintisiz su aktarımını sağlamış olacağız' dedi. Başkan Arıkan, bundan sonrası için de önemli mesajlar verdi!
31.07.2025
20:50
Bakan Yumaklı Bingöl`e geliyor
Bakan Yumaklı Bingöl'e geliyor
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Cuma günü Bingöl'e geliyor. Çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan Bakan Yumaklı, sektör temsilcileriyle de toplantı yapacak.
31.07.2025
20:10
Bingöl`de odunluk yangını korkuttu!
Bingöl'de odunluk yangını korkuttu!
İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle alevler eve sıçramadan söndürüldü.
31.07.2025
20:03
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 bin 365 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 bin 365 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından3 ayrı noktada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 bin 365 kök kenevir ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın