KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2026 Pazar

Hizmet kapasitesinin geliştirilmesi projesi

Bingöl'de esnaf ve sanatkârların hizmet kapasitesinin geliştirilmesi projesi ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı

Hizmet kapasitesinin geliştirilmesi projesi
24 ŞUBAT 2007 CUMARTESİ 09:29
0
1258
0
AA aa
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından Avrupa Birliği'ne (AB) sunulan ve kabul gören 'Esnaf ve sanatkârların hizmet kapasitesinin ve kalitesinin geliştirilmesi' projesi ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, Vali Yardımcısı Hayati Taşdan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Burakgazi, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Konuralp Kalelioğlu, çeşitli kamu kurum amirleri, esnaf temsilcileri ve çok sayıda esnaf ve sanatkâr katıldı.
Ticaret Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Birlik Başkanı Ali Bayram, esnaf ve sanatkârların hizmet kalitesi ve kapasitesinin geliştirilmesi amacı ile AB mali desteğiyle yeni bir projeyi uygulamaya koyduklarını söyledi. Bayram, projedeki amacın Bingöl'de hizmet veren esnaf ve sanatkârların çağa uygun satış ve pazarlama teknikleri konusunda bilgi düzeylerini artırmak ve bu alanda ihtiyaç duyulan yetişmiş elaman ihtiyacını karşılamak olduğunu belirtti. Bayram, "Bu proje ile esnafımızın hizmet kalitesini artırıcı faaliyetler ve halkımızın da memnuniyetini sağlayacağız. Proje kapsamında düzenleyeceğimiz seminer ve eğitimler bu alanda hizmet veren esnaf ve sanatkârlarımızın ve diğer işletmelerin çağa uygun modern satış tekniklerini öğrenme ve kullanma, bu niteliklere sahip personel istihdam etme ve bu alandaki gelişmelere açık olma konusunda isteklerini artıracaktır. İlimizde iş imkânlarının azlığı sebebiyle bölgede işsizlik oranı yüksektir. İş imkânlarının kısıtlılığından dolayı mağdur olan kesimlerin başında kadınlarımız gelmektedir. Bu yüzden proje kapsamındaki bu eğitim programının tamamlayan bayanlar da esnafın yetişmiş elaman talebine cevap verecektir" ifadelerini kullandı.
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu uzmanlarının da desteğini alarak yürütülen bu projenin 3 ayaktan oluştuğu belirtildi. Projenin ilk ayağında, 150 esnaf ve sanatkâra 'Modern satış ve pazarlama teknikleri kullanımının önemi ve gereği konusunda' bilinç düzeyinin artırılması ile seminerler verileceği, ikinci ayağının da, 40 esnaf ve 20 işsiz bayana yönelik 20'şer gruplar halinde 'modern satış ve pazarlama teknikleri' konulu 45 günlük eğitim verilmesi ve başarılı kursiyerlere sertifika verilmesinden oluştuğu öğrenildi. Projenin 3. ayağının ise, Bingöl Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği personelinin 'modern satış ve pazarlama teknikleri' konusunda danışmanlık kapasitesinin geliştirilmesi ve gerekli dokümanların proje kapsamında hazırlanmasından oluşacağı belirtildi.

BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın