KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2024 Cuma
°C

Hırsızlar yakayı ele verdi

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, Bingöl’de ev ve işyerinde hırsızlık yaptığı tespit edilen şahısları yakaladı.

Hırsızlar yakayı ele verdi
16 KASIM 2013 CUMARTESİ 02:17
0
1646
0
AA aa

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bingöl'de meydana gelen ev ve işyeri hırsızlıkları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'nce çalışma yapıldığı bildirildi.

İki farklı olayda 3 kişinin tutuklanarak, cezaevine gönderildiği ifade edilen açıklamada: “İlimizde geçmiş tarihlerde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması amacıyla il genelinde bir çok işyeri güvenlik kamerası ve MOBESE kamaraları incelenmiş, elde edilen görüntülerin analizleri ve harici çalışmalar neticesinde geçmiş tarihlerde ilimizde giyim mağazaları, bilet gişesi, internet cafe, oyun salonları, büfe ve kamu kurumları lojmanlarında meydana gelen toplam 18 farklı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen D.A., K.U., M.D., M.Ç., Ö.B., R.Ö., U.D., K.B. ve O.A. isimli hırsızlık şüphelilerinin 2 ayrı bekar evinde oturdukları, bu bekar evlerinde hırsızlıkları planladıkları ve birlikte hareket ettikleri tespit edilmiş, bu evlere yapılan operasyon ve arama neticesinde bin 414 gram esrar maddesi, hırsızlık olaylarında kullanılan malzemeler ile çalıntı olduğu tespit edilen eşyalar elde edilmiştir. Ayrıca yürütülen tahkikatlar esnasında şahısların gerçekleştirdikleri hırsızlık olaylarında çaldıkları kablo ve çeşitli hurda eşyaları sattıkları tespit edilen H.Ç. isimli şahısta yakalanmış, şahsın işyerinde yapılan aramada çok miktarda yakılmış bakır tel, elektrik kablosu ve çeşitli hırsızlık eşyası malzeme elde edilmiştir. Yakalanan toplam 9 hırsızlık şüphelisi Adliyeye sevk edilmiş, şüphelilerden D.A. ve O.A. isimli şahıslar Tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiş, diğer hırsızlık şüphelileri adli kontrol hükümleri uygulanmak şartıyla serbest bırakılmıştır. Ayrıca 02.06.2013 tarihinde ilimiz esnaflarından R.A. isimli şahsa ait işyerindeki çelik kasadan hırsızlık olayını gerçekleştiren meçhul şahısların tespitine yönelik olay yerinde yapılan teknik incelemeler, DNA analizleri ve Asayiş Şube Müdürlüğümüz Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizce yapılan çok yönlü çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.D. isimli şahıs 07.11.2013 günü yakalanmış, yakalanan şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

Açıklamada, vatandaşların hırsız olabileceğinden şüphelendikleri şahısları vakit kaybetmeksizin 155 Polis İmdat hattını arayarak emniyet görevlilerine yardımcı olunması istendi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
17.05.2024
09:35
Bakan Tekin, mülakatların detaylarını açıkladı
Bakan Tekin, mülakatların detaylarını açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, atamalarda yapılacak olan mülakatların nasıl yapılacağını katıldığı bir televizyon programında açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın