KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

'Hiçbir endişe duymadım'

Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros tan çarpıcı açıklamalar...

`Hiçbir endişe duymadım`
01 OCAK 2009 PERŞEMBE 12:48
0
1163
0
AA aa
Galatasaray'da sezonun ilk yarısında attığı gollerle kalitesini gösteren Çek golcü Milan Baros, takıma geldiğinde Hakan Şükür'ün yerini doldurma konusunda hiçbir endişe duymadığını söyledi.

Futbol Federasyonu tarafından yayınlanan ''TamSaha'' dergisinin ocak ayı sayısında röportajı yer alan Milan Baros, futbolda her şeyin başlangıcı ve sonu olduğunu vurgulayarak, Hakan Şükür'ün faal futbol hayatı boyunca önemli başarılar kazanarak kariyerini tamamladığını kaydetti.

Hakan Şükür'ün gerçekten önemli bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Baros, ''Galatasaray'ın en fazla gol atan oyuncusu oldu, gol rekorları kırdı. Fakat kariyerinin sonuna geldi ve artık yok. Ben de Galatasaray oyuncusu olarak elinden geleni yapmaya gayret etmekle yükümlüyüm. Mümkün olduğunca fazla gol atmak ve takıma katkı yapmakla sorumluyum. Hakan'ın yerini doldurup doldurmamakla ilgili hiç bir endişem olmadı'' diye konuştu.

Galatasaray'a transferi öncesi İngiltere'den aldığı teklifleri o ülkede artık sıkılmış olması nedeniyle, İspanya'dan gelen teklifleri ise beğenmediği için kabul etmediğini anlatan Çek golcü, ''Galatasaray gerçekten çok iyi bir takım. Büyük bir kulüp. İyi oyuncuları var. Avrupa kupalarında her sezon oynama şansına sahip. Onun dışında, evinizde oynadığınız maçlarda stadın dolu olacağını biliyorsunuz. Galatasaray son derece tutkulu bir taraftara sahip. Tüm bunları birleştirdiğimde, Galatasaray'ın teklifi diğerlerinin arasında benim için en çekici olanıydı'' ifadelerini kullandı.

-''UEFA KUPASI NEDEN OLMASIN ?''

Milan Baros, Galatasaray takımının UEFA Kupası'nı kazanma ihtimalinin bulunduğunu belirterek, ''Neden olmasın ?'' dedi.

Sarı-kırmızılı takımın çok kaliteli futbolculardan kurulu bir ekip olduğunu vurgulayan golcü oyuncu, şunları söyledi: 

''Galatasaray yerli oyuncularla yabancı oyuncuların biraraya geldiği, son derece iyi bir karışım. Sadece 10-11 kaliteli oyuncudan oluşmuyor. Bizim her maçta sahada göremediğimiz, bazen yedek kulübesinde oturan bazen de kadro dışında kalan 18-19 çok iyi oyuncumuz var. Perşembe-pazar maç oynadığımız yoğun tempo içinde sakatlıklar olması durumunda bile eksik oyuncuların yerine son derece iyi bir yeni oyuncunun geldiğini ve takımdaki o eksikliği hissettirmediğini görüyoruz. Evet, UEFA Kupası'nı kazanmak gerçekten çok zor, fakat imkansız değil. Ama şimdiden Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanma şansının ne olacağını söylemek de doğru olmaz. Bunu önümüzdeki dönemde göreceğiz. Kazanma ihtimalimiz tabii ki var.''

-AVRUPA ŞAMPİYONASI, FUTBOL SEVİYESİNİ GÖSTERDİ''-

Milan Baros, Türk Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde sergilediği performansın ve yarı final oynamasının, Türk futbolunun geldiği seviyenin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Elde edilen başarının Türk futbolcularının ne düzeyde olduğunu gözler önüne serdiğini dile getiren Baros, ''Son derece şanssız bir şekilde yarı finalde kaybettiniz. Evet, Türk Milli Takımı daha önce şanslı sayılacak maçlar da kazandı ama finali kaçırması şanssızlıktı. Galatasaray'da bulunan yerli oyuncuların tümü son derece kaliteli ve zaten hepsi Milli Takım'ın birer parçası. Elinizde bu kalitede oyuncular varsa, onları aynı düzeyde yabancı oyuncularla biraraya getirdiğinizde çok iyi takımlar oluşturabiliyorsunuz. Tıpkı Galatasaray'da olduğu gibi'' dedi.

A.A.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.05.2026
14:12
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Bingöl merkez Kervansaray bölgesinde dökülen atıklar tepkiye neden oldu. Görüntüler ve tepkiler üzerine açıklama yapan Sütaş; 'Firmamızın böyle bir yönlendirmesi söz konusu değildir. Ayrıca sıvı gübredir, evsel atık değildir. Yağışlı hava nedeniyle çamurdan dolayı kamyonlar tarlaya giremeyince kum ocakları alanına dökmüşler. Çevreye zararlı değil ama gerekli uyarıları da yaptık.'
12.05.2026
13:20
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 44 farklı unvanda toplam 15 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Alınacak personellerin unvanları ve sayıları da tek tek sıralandı.
12.05.2026
13:19
Depozito Sistemi`nde kayıt süreci başladı
Depozito Sistemi'nde kayıt süreci başladı
1 Temmuz itibarıyla Türkiye genelinde hayata geçecek Depozitosu Olan Ambalajlar (DOA) uygulaması öncesinde, ambalajlı içecek satan veya servis eden tüm işletmeler dbys.gov.tr üzerinden Depozito Bilgi Yönetim Sistemi'ne kayıt olarak operatörlerini seçebilecek.
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın