KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Kasım 2025 Perşembe
°C

Her mahallede iftar sofrası kurulacak

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), mahalle temsilcileri aracılığıyla her mahallede iftar sofrası kuruyor.

Her mahallede iftar sofrası kurulacak
06 HAZİRAN 2017 SALI 06:21
0
2210
0
AA aa

HÜDA PAR Saray Mahallesi temsilciliği, Ramazan ayı vesilesiyle mahalle sakinlerine iftar verdi. Programa, Hüda Par il Başkanı Hamdullah Tasalı, Hüda Par Merkez İlçe Başkanı Muhittin Güçten, Mahalle Muhtarı Ali Turan, Suriyeli aileler ve mahalle sakinleri katıldı.

Burada konuşan Tasalı, her mahallede iftar sofrası kuracaklarını söyledi. Tasalı, “Hüda Par Bingöl İl Başkanlığı olarak bu seneki Ramazan ayında (inşallah) her mahallede, Mahalle Temsilcilerimiz aracılığıyla halkımızla birlikte iftar programları tertiplemek istedik. Bismillah dedik, ilk iftar programını Saray Mahallesinde sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bizleri Ramazan ayına kavuşturan ve sizlerle buluşturan rabbimize hamdolsun” dedi.

Ramazan ayının en güzel yönlerinde birinin de ortak duygular içinde iftar programlarında buluşmak olduğunu söyleyen Tasalı, şunları söyledi: “Zira Yüce Allah'ın rahmet ve bereketi her daim kendi rızası için toplananların üzerinde olduğunu birçok ayetler ve hadisler bizlere hatırlatmaktadır. Ramazan; Kuran ve hidayet ayıdır. Rabbimizin vaktini belirlediği çok kıymetli, mübarek ve özel bir zaman dilimidir. Bizler bu mübarek günleri; ibadetlerle, sadakalarla ve iftar programlarıyla bir araya gelerek, birlik ve beraberlik içinde ihya etmeliyiz. Zira yıl boyunca maddi ve manevi dünyamızda meydana gelen tahribatları/yıkımları/kirleri ancak böyle tamir edebilir, temizleyebilir inşa edebiliriz. Tabir-i caiz ise fabrika ayarlarımıza dönmek için, kendimize format atmalıyız. Bu duygularla Rabbimizin ilahi rızasına kavuşmayı ümit ediyoruz. Rabbimiz bizden bu amelimizi, oruçlarımızı, ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul et. Birlik ve beraberliğimiz daim kıl, kardeşliğimizi pekiştir. Mübarek Ramazan ayındaki hayır ve bereketlere bizleri ulaştır. Ramazan ayı hepimize hayırlı olsun. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif bölgemizin, ülkemizin ve İslam ümmetinin barış ve huzuruna vesile kıl. Amin.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.11.2025
14:19
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Motorinin litre fiyatına Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor. Depoları doldurmak için acele edin! İşte yeni zam miktarı ve diğer detaylar…
19.11.2025
12:50
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik Bingöl merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli tutuklandı.
19.11.2025
12:39
Küçük bir dükkânda başlamışlardı şimdi tonlarca yufka üretiyorlar
Küçük bir dükkânda başlamışlardı şimdi tonlarca yufka üretiyorlar
Bingöl'de 5 yıl önce küçük bir dükkânda yufka üreten kadınlar, şimdilerde organize sanayi bölgesinde tonlarca üretim yapıp çevre illere gönderiyor.
19.11.2025
11:59
Bingöl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı
Bingöl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar'ın görevden alındığı belirtildi.
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın