KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Kasım 2025 Pazartesi
°C

Havaalanı kime hizmet verecek?

Havaalanı şantiyesine yapılan saldırıyı kınayan AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, ‘Bu nasıl Kürtlerin hakkını savunmaktır. Bu havaalanı kime hizmet verecek? Bu resmen Bingöl ilimize bir düşmanlıktan başka bir maksat olamaz” dedi.

Havaalanı kime hizmet verecek?
04 EKİM 2011 SALI 16:03
0
2049
0
AA aa

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı, havaalanı inşaat şantiyesine yönelik saldırıları nefretle kınadıklarını açıkladı.

Önceki gün yapılan Bingöl Havaalanı inşaatı şantiyesine yönelik tepkiler giderek artıyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK) Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, “Bingöl halkının senelerden beri özlemiş olduğu havaalanı iki yıldan bu yana yapımına başlayarak pist alanı bitmek üzere iken Terör örgütü önceki gece şantiyeyi basarak işçileri etkisiz hale getirerek bir aracı ve şantiye binasını ateşe verdiklerini örgenmiş bulunmaktayız. Netice itibari ile bu havaalanı Bingöl halkına hizmet verecektir. Bu hizmetleri engelleyenler Bingöl ve Bingöl halkına ve Kürtlere en büyük düşmanlığı yapmaktadır. Bu tür hizmetleri sekteye uğratanlar er veya geç halkın vicdanında mahkum edilecek ve tarih önünde hesap veremeyeceklerdir. Bunları şiddetle, nefretle kınıyoruz. Allah aşkına bu nasıl bir vicdandır. Bu nasıl Kürtlerin hakkını savunmaktır. Bu havaalanı kime hizmet verecek? Bu ancak, Bingöl ilimize resmen bir düşmanlıktan başka bir maksat olamaz” şeklinde konuştu.
 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın