KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Hant: bakanlık bingöl'e hayırlı olsun

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Nedim Hant, geçtiğimiz hafta yapılan kabine değişikliği ile Devlet Bakanlığı görevine getirilen Cevdet Yılmaz'ı tebrik edip, başarı dileklerinde bulundu...

Hant: bakanlık bingöl`e hayırlı olsun
08 MAYIS 2009 CUMA 08:22
0
1271
0
AA aa
Sağlık-Sen Bingöl Şbe Başkanı Nedim Hant yaptığı basın açıklamasında, yeni kabine değişikliğiyle Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ın Devlet Bakanlığı görevine getirilmesini sevinçle karşıladıklarını belirterek, Bingöl tarihinde ilk defa bir bakanlık verilmesinin son derece olumlu bir gelişme olduğunu kaydetti.
Hant: “1936 yılında il olan Bingöl'ümüze tarihinde ilk kez Bakanlık verilmiştir. Halkımız Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurulduğu günden bugüne kadar yalnız bırakmamış, olumlu tepkileri ve oyları ile sürekli destek vermiştir. Halkımızın yüksek teveccühüne Sayın Başbakanımız sessiz kalmamış, bilgi donanımı, okul ve iş hayatındaki başarıları ile Bakanlık makamını hak eden Sayın Cevdet Yılmaz'ı kabineye almıştır. Her bakımdan hizmete susamış olan Bingöl'ümüzün kalkınması, modern şehir görünümüne bürünmesi, dahası kapalı talihinin açılması açısından bu Bakanlık çok önemli bir fırsat olmakla birlikte Sayın Bakanımıza da çok önemli işler düşmektedir. Dışarıda ülkemizi verilen görevlerin yanı sıra ilimizde de çözüm bekleyen problemlerin bir an evvel çözüme kavuşturulması görevi de Sayın Bakanımıza tevdi edilmiştir. Sayın Bakanımızın da kendisine tevdi edilen bu görevleri başarıyla yerine getireceği, çözüm bekleyen sorunları ivedilikle çözeceği konusunda da şüphemiz yoktur” diye konuştu.
“Acil çözüm bekleyen yatırımlar var”
Bingöl'e yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi veren Hant, konuşmasına şöyle devam etti: “Havaalanının sonuçlandırılması, Bingöl – Diyarbakır, Bingöl – Muş, Bingöl – Erzurum duble yollarının yapımının sağlanması ve bitirilmesi, ilimizdeki barajların yapımına başlanması ya da bitirilmesi, şehrin modern bir görünüme kavuşturulması, turizme kazandırılabilecek yerlerin turizme kazandırılması, belediyecilik hizmetlerinin hızlandırılması gibi yapılması gereken işlerimiz bulunmaktadır. Yine sağlık alanında Adaklı Gün Hastanesi, Genç Devlet Hastanesi bir türlü yapılamamış, halen kirada sağlık birimleri bulunmaktadır. İlimizdeki bu ve diğer tüm problemlerin çözülmesi bakımından Sayın Cevdet Yılmaz'ın Bakanlığı önem arz etmekle birlikte yıllarca hizmetten yoksun kalan halkımızda da umuda dönüşmüştür. Bingöl Sağlık-Sen olarak Sayın Cevdet Yılmaz Bey'in Bakan olması Bingöl'ümüzün çehresini hızla yenileyeceğine, var olan problemlerin ivedilikle çözüleceğine, kurumların yönetiminin ehil kişilere verileceğine inanıyoruz.”

bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın