KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Halkın desteğiyle bugünlere geldik

Halkın desteğiyle üniversiteyi bugünlere getirdiklerini ifade eden Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş: “Yapılan çalışmalarla üniversitemiz birkaç yıl içerisinde birçok eski üniversiteye taş çıkaracak hale geldi” dedi.

Halkın desteğiyle bugünlere geldik
05 TEMMUZ 2013 CUMA 07:02
0
2206
5
AA aa

BİNGİAD Yönetim Kurulu üyeleri, her ay düzenlediği programlarla siyasiler, bürokratlar ve işadamlarıyla bir araya geliyor. Derneğin bu ayki konuğu Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Baydaş oldu.

Dernek binasında gerçekleşen toplantıda, Rektör Baydaş'ı Dernek Başkanı Medeni Arifoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Rektör Baydaş'a da rektör yardımcıları da eşlik etti.

Arifoğlu: “Üniversite ile iftihar ediyoruz”

Derneklerinin düzenlediği organizasyona katıldıkları için Rektör Baydaş'a teşekkür eden Arifoğlu, Bingöl'deki siyasileri ve bürokratları işadamlarıyla kaynaştırmak ve tanıştırmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade etti.

Arifoğlu: “Dernek olarak her ay yurt dışı ve yurt içi gezilerimiz oluyor. İşadamlarımız, STK temsilcilerimiz ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Bingöl'ün ekonomik alanda refaha kavuşması için dernek olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah BİNGİAD Bingöl'e çok şey verecektir” dedi.

Üniversitenin fiziki anlamda güzel bir görünüme kavuştuğu gibi kadrosunun da güçlü olduğunu söyleyen Arifoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi'nin üniversite bünyesinde açılmasının anlamlı bulduklarını belirterek, üniversite ile iftihar ettiklerini vurguladı.

Baydaş: “Bingöllülerden tek isteğimiz dua etmeleridir”

Böyle bir organizasyon düzenledikleri için yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Rektör Baydaş, Bingöl halkının desteğiyle üniversiteyi bugünlere getirdiklerini ifade ederek: “Yapılan çalışmalarla üniversitemiz birkaç yıl içerisinde birçok eski üniversiteye taş çıkaracak hale geldi. Öğrencilerimizin sayısı gün geçtikçe artıyor. Üniversite olarak esas amacımız öğrencilerimizi manevi açıdan yetiştirmektir. Bu da iyi bir kadroyla olur. Bu kadromuzda mevcuttur. Üniversite olarak hiçbir zaman Bingöl halkından maddi bir talebimiz olmadı. Devletin bu konuda büyük bir desteği var. Bizim Bingöllülerden tek isteğimiz dua etmeleridir” şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda Arifoğlu, Rektör Baydaş'a ziyaretin anısına plaket takdim etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
bir dost (@Misafir_14321)
09 Temmuz 2013 Salı 00:43
dışardan biri olarak bingöl üniversitesi bence çok ama çok gelişti adamlar para akıtıyor bi inşaat bitmeden diğer inşaat başlıyor buda rektör ve siyasilerin gücünü gösterir muhalif olan arkadaşların bir çoğu alışmış herşeyi torpille yapmaya yok yeğenim yok oğlum yok kızım hemen yerleşsin üniversiteye yapamayınca rektöre karşı cephe alıyorlar bingöl yıllardır bu yüzden kaybediyor adamcılık yapıyor herşeyde şu unutulmasın küçük insanlar küçük çıkarlar peşinde kalır ve hep küçük olarak kalır şehirde bu yüzden küçük kallıyor
Hasan Kindi (@Misafir_14298)
05 Temmuz 2013 Cuma 17:24
Adı Baydaş Üniversitesi olan bir yer için dua istemek en hafif deyimiyle halka saygısızlıktır. Baydaş Üniversitesi için sadece beddua edilir. Ha yanına aldığın o Arifoğlu mu nedir, ona gelince birbirinizden gece gündüz istifade ediyorsunuz. Aranızda fark olmadığı için de koltuğu sözde rektör olan şahsa vermiş. İyi eğlenceler Baydaş Üniversitesi!!!
ahmet baswuğuy (@Misafir_14297)
05 Temmuz 2013 Cuma 17:15
Allah mahçup etmesin, bu ahlak ve çalışkanlığa sahip insan sayısını artırsın.
ismail (@Misafir_14293)
05 Temmuz 2013 Cuma 15:34
Bünyesinde çoğulculuğa önem vermeyen bir üniversite halkın olamaz.
serdar yılmaz (@Misafir_14285)
05 Temmuz 2013 Cuma 12:04
ben böyle bir destek verdiğimi hatırlamıyorum bay-daş
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın