KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2026 Pazar

Halk için varız, halk için çalışırız

Yaklaşık 1 ay önce Bingöl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Uzunçakmak, dün basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Halk için varız, halk için çalışırız
06 AĞUSTOS 2009 PERŞEMBE 12:03
0
1388
0
AA aa
Bu kapsamda Kent Haber Gazetesi'ni ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Uzunçakmak, Kent Haber Yazı İşleri Müdürü Hakim Değişgeç ile görüştü.

Bingöl hakkındaki görüşleri alınan Uzunçakmak, Bingöl'ü ve Bingöllüyü beğendiğini söyledi.

Bingöl'e yaklaşık 1 ay önce atandığını hatırlatan Uzunçakmak: “Bölgeye yabancı değilim. Daha önce Lice'de görev yaptığım için bölgeyi iyi bilirim. İnsanları sevdikten sonra alışma süreci diye bir kavram pek de geçerli olmuyor” dedi.

Bingöl'ün tanıtımına katkı sunması istenilen Uzunçakmak, tanıtım açısından en büyük görevin Bingöllülere ve basın kuruluşlarına düştüğünü, kendilerinin de ellerinden geleni yapacağını ifade etti.

Bingöl'ün bölgedeki birçok ilden daha huzurlu ve güvenli olduğunu ancak sürekli bölgede meydana gelen terör olaylarına bir şekilde isminin karıştığını anlatan Uzunçakmak: “Tunceli'de bir çatışma olduğunda bile bir şekilde Bingöl'ün ismi geçiyor. ‘Tunceli ile Bingöl'ün Yayladere ilçesi sınırında çatışma çıktı' denildiğinde her ne kadar çatışma Tunceli'de olsa bile bir şekilde Bingöl'ün de ismi anılıyor. Haliyle batı illerindeki insanlar Bingöl'ü terörün yaygın olduğu bir yerleşim alanı olarak algılıyor. Bunun için Bingöl'ün huzurlu ve güvenli bir kent olduğunun sıkça anlatılması gerekiyor” dedi.

Bingöl'de polis-halk ilişkisinin de son derece olumlu bir seviyede olduğunu ifade eden Uzunçakmak, bu ilişkilerin en üst seviyeye çıkması için gerekli hassasiyeti göstereceklerini vurguladı.

‘Polis halk için vardır, halk için çalışır' diyen Uzunçakmak: “Halkın güvenliğini sağlamak ve huzur ortamının devamlılığını korumak için gayret gösteriyoruz. Vatanına, milletine, bayrağına saygılı olan Bingöl halkı da polisi kucaklamış, bağrına basmış, her türlü fedakârlığı göstermiştir. Bu anlamda tüm Bingöllülere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kent Haber Bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın