KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

Halk Bank, BİNTSO Binasında Şube Açıyor

Çintay: 'Yeni açılacak olan şubenin faaliyete girmesiyle birlikte hem Simani Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımıza hem de özellikle bu civarda ticari faaliyet gösteren esnaflarımıza kolaylık sağlayacaktır.'

Halk Bank, BİNTSO Binasında Şube Açıyor
07 KASIM 2022 PAZARTESİ 22:08
18
2620
3
AA aa

Halk Bankası, Bingöl'de ikinci şubesini açıyor. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası altında açılacak yeni şube için protokol imzalandı. Bingöl TSO Başkanı Kadir Çintay ve Halk Bank Şube Müdürü Mustafa Çakır'ın imzalarıyla yapılan kira sözleşmesi neticesinde yeni şubenin, 2023 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçmesinin planlandığı belirtildi.

ÇİNTAY: “HAYIRLI OLSUN”

Yeni açılacak olan şubenin açılması ile birlikte hem Simani Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara hem de özellikle civarda ticari faaliyet gösteren işletmelere önemli bir kolaylığın sağlanmış olacağını belirten Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay; “Öncelikle Halk Bankası yeni şubesinin binamızda açılıyor olmasından büyük bir memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu konuda talebimizi göz ardı etmeyerek kabul eden Halk Bankası Genel Müdürü Sn. Osman Arslan'a, bu süreçte desteklerini yanımızda sürekli gördüğümüz TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Dr. Cevdet Yılmaz, İlimiz Milletvekili Sayın Feyzi Berdibek'e ve elimizi güçlendiren sürekli varlığını yanımızda hissettiğimiz TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na, ayrıca en önemlisi Ankara'da bu hususta gerçekleştirdiğimiz görüşmede bizleri yalnız bırakmayan çok değerli yönetim kurulu ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. ‘Gelişen, Büyüyen ve Güçlenen Bingöl Dönemi' sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda, üyelerimiz ve İlimiz için tüm gücümüzle çalışarak, ilimizi hakkettiği ekonomik güce yükselteceğiz. Tüm engellere ve sorunlara karşı; çalışan yönetim, destekleyen meclis, üreten personeller ve bunu fazlasıyla hakkeden üyelerimizle bu yolda başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Tarafımıza vermiş olduğunuz yetkiyi, sizlere en iyi hizmeti sunma konusunda kullanacağımızın taahhüdünü vererek tekrardan Halk Bankası Şubesi'nin İlimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96416)
10 Kasım 2022 Perşembe 18:27
Yaw kardeşim görüntü belli. Bingol gelişmek istiyorsa gençli bir kurum amiri olmayacak Bingölde. Deneyin sonucunu görün
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96389)
08 Kasım 2022 Salı 10:18
kadir bey maşallah çok hızlı giriş yaptınız tam da size yakışan budur Bingöl ticaret sanayi odasına renk kattınız umarım çok daha önemli başarılara imza atarsınız bundan kuşkumuz yok Bingöl halkının sizden beklentisi büyük bilmenizi isterim işiniz zor Allah siz ve ekibinizin yardımcısı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96387)
08 Kasım 2022 Salı 10:08
Helal olsun başkan. İcraat lazıııım
12.05.2026
14:12
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Bingöl merkez Kervansaray bölgesinde dökülen atıklar tepkiye neden oldu. Görüntüler ve tepkiler üzerine açıklama yapan Sütaş; 'Firmamızın böyle bir yönlendirmesi söz konusu değildir. Ayrıca sıvı gübredir, evsel atık değildir. Yağışlı hava nedeniyle çamurdan dolayı kamyonlar tarlaya giremeyince kum ocakları alanına dökmüşler. Çevreye zararlı değil ama gerekli uyarıları da yaptık.'
12.05.2026
13:20
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 44 farklı unvanda toplam 15 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Alınacak personellerin unvanları ve sayıları da tek tek sıralandı.
12.05.2026
13:19
Depozito Sistemi`nde kayıt süreci başladı
Depozito Sistemi'nde kayıt süreci başladı
1 Temmuz itibarıyla Türkiye genelinde hayata geçecek Depozitosu Olan Ambalajlar (DOA) uygulaması öncesinde, ambalajlı içecek satan veya servis eden tüm işletmeler dbys.gov.tr üzerinden Depozito Bilgi Yönetim Sistemi'ne kayıt olarak operatörlerini seçebilecek.
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın