KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2026 Çarşamba

Hakan şükür çıkmazı!

G.Saray'ın rekortmen kaptanı Hakan Şükür, OFTAŞ maçına ilk 11'de çıkmalı mı?

Hakan şükür çıkmazı!
07 MAYIS 2008 ÇARŞAMBA 12:52
0
1243
0
AA aa
HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ

Önemli bir maça kulübede başlayan oyuncular, bunun nedeni sorulduğunda, "Yedek beklemeyi dert etmiyorum" der. Aslında işin rengi hiç de öyle değildir. Her futbolcu ilk 11'de oynamak ister. Galatasaray, Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak. Sarı-kırmızılılar, olası şampiyonluk sınavında kimin fovette oynayacağı tam bir merak konusu. Kart cezasını Sivasspor maçında çeken Ümit Karan, son maçta kötü oynasa da 'ne zaman ne yapacağı' belirsiz Nonda ve takımın başarısında büyük pay sahibi olan gizli teknik adam Hakan Şükür.

Hakan'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Yani OFTAŞ karşılaşması belki de sarı-kırmızılı forma altındaki son resmi maçı olacak. Çünkü yönetim, Kral'la sözleşme yenilemeye yanaşmıyor ve görkemli bir jübileyle futbola veda etmesini istiyor. Galatasaray'dan ayrılıp Avrupa'ya gitme isteği Feldkamp'ın gidişinin ardından değişen golcü oyuncu, "EURO 2008 Finalleri'nden sonra bırakacağım" kararını da erteledi. Ancak kontratın yenilenmesi için ortada bir görüşme yok. Ne yönetim, ne Hakan birbirine taviz verecek anlaşılan. Galatasaray Kulübü'nün başkanlık koltuğunda Hakan'a jübile teklif eden Adnan Polat'ın oturması, bu düşünceyi destekliyor.

OFTAŞ maçına sadece 3 gün kaldı. Teknik direktörsüz Galatasaray'da, ilk 11'i Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve teknik sorumlu Cevat Güler kuruyor. Sivasspor karşısında saha kenarına gelip Arda'ya taktik veren Hakan Şükür, takımın ağabeyi konumundan gizli teknik direktörlüğe terfi etti. Kral "Hocanın kararına saygılıyım" dese de, olası şampiyonluk maçında ilk 11'de yer almak istediği bilinen bir gerçek. Çünkü, bu karşılaşma son maç ihtimalinin yanı sıra Hakan Şükür için ayrı bir önem taşıyor. Şampiyonluk halinde G.Saray forması altında 8. kez lig kupasını kaldıracak olan Kral, tekrarlanması güç bir rekorun daha sahibi olacak.

Kimin ilk 11'de oynayacağı, tek forvet-eski düzen seçimine bağlı. Galatasaray'ın son maçlarda olduğu gibi sahaya tek forvetle çıkması durumunda Ümit Karan'ın formayı alması, maçın gidişine göre Nonda ve Hakan Şükür'ün ikinci yarıda oyuna girmesi bekleniyor. Çift forvet seçiminde ise, Ümit Karan'ın yanında kimin oynayacağı merak konusu. Aslında Cimbom'un Cumartesi günkü taktiği biraz da Hakan'a bağlı olacak. Kral ilk 11'de oynasın diye taktik bile değişebilir.

Yönetim, efsane golcüsüne büyük bir jest yaparak ilk 11'de sahaya sürer ve son dakikalarda kenara alıp 23 bin taraftara alkışlatır mı, yoksa bu kadar önemli bir maçta riske girmek yerine Ümit Karan'ı seçip, Hakan'a skora göre mi şans verir?




HABERTÜRK
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.10.2026
14:01
Bingöl`de ticari taksi tepkisi:
Bingöl'de ticari taksi tepkisi: 'Hiç mi denetleyen yok?'
Bingöl'de bazı ticari taksilerin aşırı hız, hatalı sollama ve yıpranmış araçlarla trafiğe çıkması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bingöl Online'a ulaşan bir vatandaş, bindiği takside emniyet kemeri tokasının bulunmadığını belirterek yetkililere denetim çağrısı yaptı.
21.10.2026
12:39
Seven`den gençlere;
Seven'den gençlere; 'Bizim geleceğimiz sizlersiniz'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TÜGVA Bingöl Erkek Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya gelerek siyasette gençlerin rolü, liderlik ve topluma hizmet konularında değerlendirmelerde bulundu. Seven, 'Gelecekle ilgili beklentilerimiz ve hayallerimiz varsa bunları gerçekleştirecek olan siz değerli gençlerimizsiniz' dedi.
21.10.2026
12:27
'Benim Gözümden Bingöl' temalı fotoğraf yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde 'Benim Gözümden Bingöl' temalı 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlayacak, 3 Kasım 2026'da sona erecek. Yarışma, yalnızca uluslararası öğrencilerin katılımına açık olacak.
21.10.2026
12:11
Bingöl`de 43,9 milyar TL`lik yatırım: Projelerin yüzde 47`si gerçekleşti
Bingöl'de 43,9 milyar TL'lik yatırım: Projelerin yüzde 47'si gerçekleşti
Bingöl'de yürütülen 289 yatırım projesinin 57'si tamamlandı, 198'i devam ediyor. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında hastane, havalimanı ve karayolu yatırımlarının son durumu da değerlendirildi.
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın