KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Hakan şükür 2 yıl daha cimbomlu

Galatasaray, iç transferde anlaşmaya vardığı takım kaptanı Hakan Şükür ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Hakan, "Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır" dedi.

Hakan şükür 2 yıl daha cimbomlu
27 MAYIS 2006 CUMARTESİ 16:36
0
1352
0
AA aa
Mecidiyeköy'de bulunan Sportif A.Ş. binasında gerçekleştirilen ve kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Hakan Şükür, kendisini 2 yıl daha sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Hakan'ın sözleşmesinin 2 yıllık olduğunu ve ücret konusunda herhangi bir açıklama bulunmadığını kaydeden Adnan Polat, ''Hakan yine boş mukaveleye imza attı. Ne kadar Galatasaray'da oynamak istiyorsa da o kadar oynar'' dedi.

 Sözleşmenin ucu açık olduğunu dile getiren Polat, şunları söyledi: ''Hakan 1992 yılında Galatasaray'a gelirken kulüpte futbol şubesi bana bağlıydı ve ilk imzasını atmıştı. Bu ucu açık bir sözleşme. Herhalde aktif futbol hayatındaki son imzasını da benimle atmış oldu.

Onun adı, Türk futbol tarihinin en üst köşelerinden birine konulacak. Allah her futbolcuya Hakan gibi bir kariyer nasip etsin. Ben onunla birlikte olmaktan sadece futbolcu olarak değil, bir arkadaş, bir ağabey olarak çok mutluyum. Gelecekte yine bizimle olacaktır. Galatasaray ve Türk futboluna yaptıkları için teşekkür ediyorum.'' Ayrıca, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki Metin Oktay heykelinin yanına Hakan'ın da heykelinin dikileceği yönünde söylentiler olduğunun sorulması üzerine ise Polat, ''Bizim Hakan'la daha yapacağımız çok işimiz var. Galatasaray camiası takdirini yapar. Metin Oktay'a karşı olan sevgi bilinen bir gerçek. Onun ardından da ölçüsünü bilmiyorum ama en yakın kişi Hakan'dır. Galatasaray camiası kendisini iyi temsil edenleri hiçbir zaman unutmaz ve gerekli değeri ortaya koyar'' şeklinde konuştu.

-HAKAN: ''YAPTIKLARIM, YAPACAKLARIMIN TEMİNATI''-

İmza sonrası, Galatasaray'da kaldığı için çok mutlu olduğunu kayededen Hakan Şükür, ''Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Kendimi hiçbir zaman yaşlanmış görmedim. Galatasaray, bu güveni bana verdi'' dedi. Şampiyonluğun Galatasaray için her zaman araç olduğunu kaydederek, ''Asıl amaç her zaman için Avrupa'da başarılı olabilmektir'' diyen Hakan, ''Avrupa'da yine nice başarıları inşallah kazanacağız. Futbolda iş kazaları cereyan edebiliyor. Geçen sene yaşadığmız bir talihsizlik var ama takımımızın da hedefleri belli. Biz içimizdeki özgüvenle, yapılacak transferlerle ve taraftarımızın da desteğiyle öncelikle Şampiyonlar Ligi'ne kalmak, daha sonra da sonuna kadar devam etmek istiyoruz'' diye konuştu. Sözleşmeye imza atarken ücret konusunu konuşmadığını da kaydeden Hakan, bu konuda bir sıkıntı yaşayacağını düşünmediğini sözlerine ekledi.

(aa)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl`de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl`den seslendi;
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR`dan İmar Talebine Ret:
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise diğer partilerin oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
04.04.2026
01:02
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Platformu'nun 2025–2026 değerlendirme toplantısında hem geride kalan yılın çalışmaları masaya yatırıldı hem de yeni döneme ilişkin hedefler netleştirildi. Toplantıda özellikle eğitim ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri öne çıktı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın