KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Gümüşhane'de çatışma: 3 şehit

Gümüşhane Valisi, Şiran'da askeri birliğe terör örgütü üyelerince ateş açılması sonucu 1 astsubay ile 2 erin şehit olduğunu açıkladı. Şehitlerin ve yaralanan askerlerin isimleri şöyle:

Gümüşhane`de çatışma: 3 şehit
06 AĞUSTOS 2006 PAZAR 22:43
0
1725
0
AA aa
Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, Şiran ilçesinde operasyondan dönen birliğe terör örgütü üyelerince ateş açılması sonucu çıkan çatışmada, 1 astsubay ile 2 erin şehit olduğunu bildirdi.

Vali Dalmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şiran ilçesi Yeşilbük kırsalında operasyondan dönen birliğe ateş açıldığını hatırlatarak, ''Olay yerinden aldığımız ilk bilgiler 4 şehit olduğu yönündeydi. Fakat daha sonra gelen ve doğru olan bilgilere göre, çatışmada 1 astsubay ile 2 erimiz şehit oldu'' dedi.

Dalmaz, çatışmada 4 erin de yaralandığını, yaralı erlerden birinin Şiran Devlet Hastanesine, 3'ünün de Erzincan Askeri Hastanesine kaldırıldığını belirtti.

Vali Dalmaz, çatışmada şehit olan askerlerin, astsubay Mürsel Can ile komando erler Hüseyin Özdemir ve Özkan Vural olduğunu kaydetti.

YARALANAN ASKERLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU 
   
Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde, 1 astsubay ile 2 erin şehit olduğu çatışmada yaralanan 4 askerin isimleri belirlendi.

Şiran ilçesi Yeşilbük kırsalında, operasyondan dönen askeri araca,terör örgütü üyelerince ateş açılması sonucu şehit olan astsubay Gürsel Can'ın Elazığ, komando erlerden Özkan Vural'ın Mersin, Hüseyin Özdemir'in de yine Mersin nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

Çatışmada, askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan erlerin Erdal Tutkun, Serkan Tan, Ali Rıza Uraz ve Yasin Öztürk olduğu öğrenildi.

Yaralı askerlerin, Şiran Devlet Hastanesi ve Elazığ Askeri Hastanesindeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Bu arada, yaralı askerlerin Şiran Devlet Hastanesine kaldırıldığı
haberini alan vatandaşlar, hastane önünde toplanarak terör örgütü
aleyhine slogan attılar. Vatandaşlar, güvenlik güçleri tarafından
sakinleştirilerek bölgeden uzaklaştırıldı. Güvenlik güçlerinin, bölgedeki operasyonlarının sürdürüldüğü kaydedildi.

İLK GELEN BİLGİLER

Gümüşhane'nin Şiran ilçesi kırsalında, operasyondan dönen askeri birliğe terör örgütü üyelerince ateş açılması sonucu çıkan çatışmada 1 astsubay ve 3 er şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, AA muhabirine, Şiran ilçesi Yeşilbük beldesi kırsalında operasyondan dönen askeri araca, terör örgütü mensuplarınca pusu kurulduğunu söyledi. Açılan ateş sonucunda askeri araçta bulunan sürücünün yaralandığını ve aracın kontrolden çıkarak devrildiğini ifade eden Vali Dalmaz, olayda 1 astsubay ve 3 erin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını bildirdi. Vali Dalmaz, yaralıların Erzincan Askeri Hastanesine kaldırıldığını, bölgedeki operasyonların devam ettiğini kaydetti.



AA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın