KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Genelkurmay, olaylarla ilgili bilgilendirdi

Genelkurmay Başkanlığı, önemli yurt içi olaylar adı altında yaptığı yazılı açıklamada, dün Diyarbakır Lice ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine bölücü terör örgütü mensupları tarafından taşlı, Molotoflu ve havai fişekli saldırı düzenlendiği, taciz ateşi açıldığını bildirdi.

Genelkurmay, olaylarla ilgili bilgilendirdi
06 HAZİRAN 2014 CUMA 07:01
0
2306
0
AA aa

Ayrıca, önceki gün Diyarbakır Hani ilçesinde, kara yolu üzerinde açılan çukurların kapatılması faaliyetini emniyete alan güvenlik güçlerine, bölücü terör örgütü mensupları tarafından 5 farklı zamanda taciz ateşi açıldığı, ateşe karşılık verilmesi üzerine taciz ateşinin kesildiği kaydedildi. Tunceli Nazimiye ilçesi Geriş köyü yol ayrımında kara yolunun 6 bölücü terör örgütü mensubu tarafından kesilerek, bir minibüsün durdurularak, kimlik kontrolü ve propaganda yapıldığı aktarıldı.

YOLA ÇADIR KURDULAR

Yine önceki gün Bingöl Karlıova Kargapazarı köyü bölgesinde, aralarında bölücü terör örgütü mensuplarının da bulunduğu bölücü terör örgütüne müzahir bir grup tarafından, iki adet çadır kurulduğu, ayrıca yol üzerine taş yerleştirmek suretiyle, yolun trafiğe kapatıldığı bilgisi alınması üzerine TOMA ile müdahale edilen grubun dağıtılarak yolun trafiğe açıldığı belirtildi. Bölgeye kurulan çadırların göstericiler tarafından bugün (5 Haziran) söküldüğü ifade edildi.

Bölücü terör örgütü mensupları tarafından, önceki gün Şemdinli Tekeli'nin 6,5 kilometre güneydoğusunda yer alan isimsiz Tepe'de hudut emniyetini sağlamak maksadıyla görevlendirilen unsura, bir adet Havan mermisi, müteakiben Biksi Makineli Tüfek ile aralıklarla ateş açıldığı bilgisi paylaşıldı. Ateş açılan noktalara derhal ateşle karşılık verilerek susturulduğu, saldırı esnasında zayiat meydana gelmediği belirtildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın