KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Gençlerin 'kız' kavgası kanlı bitti

1 ölü, 2 yaralı...

Gençlerin `kız` kavgası kanlı bitti
30 HAZİRAN 2009 SALI 08:23
0
1651
0
AA aa
Gaziosmanpaşa'da iki genç grubu arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, biri ağır 2 kişi de yaralandı. Kavganın kız yüzünden çıktığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Pazariçi Mahallesi Ordu Caddesi'nde meydana geldi. Gaziosmanpaşa'ya bağlı Sarıgöl Mahallesi'nden gelen genç grup ile Pazariçi Mahallesi'nde oturan gençler arasında sözlü başlayan tartışma, satırlı, bıçaklı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişinin silahından çıkan kurşun Esen Geçim(18) isimli gencin kalbine isabet etti. Geçim, hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Kavgada Fatih Zorlu (19) ve Enes Sade (25) isimli gençler de yaralandı. Yaralı Fatih Zorlu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Diğer yaralı Enes Sade ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sade'nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kavganın kız yüzünden çıktığı iddia ediliyor. Çevredeki vatandaşlar kavga ile ilgili gazetecilerin sorularına yanıt vermekten kaçındı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kanlı bir sopa, boş kovanlar, bir araç üzerinde ve yerde kan izleri tespit etti. Caddenin giriş ve çıkışlarını trafiğe kapatan polisler, olayın meydana geldiği yerde uzun süre inceleme yaptı. Görgü tanıklarının da ifadelerine başvuran emniyet ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

haberturk
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın