KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Kasım 2025 Perşembe
°C

Genç'in sevilen siması kalbine yenildi

Ölmez'in ölümü Genç ilçesinde büyük bir üzüntüyle karşılanırken, taziyesinin Diyarbakır'da kurulacağı bildirildi.

Genç`in sevilen siması kalbine yenildi
17 MART 2024 PAZAR 23:11
2
5009
4
AA aa

Genç İlçesi'nin sevilen siması Mehmet Ölmez, hayatını kaybetti. Diyarbakır'da kaldığı otelde geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayata veda eden Mehmet Ölmez'in cenazesi, yapılan otopsinin ardından vasiyeti gereği Diyarbakır Çiftkapı Mezarlığı'nda babasının yanına defnedildi.

Taziyesinin de Diyarbakır Cahit Sıktı Tarancı Müzesi yanındaki Mıstan Taziye Evi'nde kurulacağı bildirildi. 1974 doğumlu olan Ölmez, bekardı.

Genç İlçesi'nin renkli ve sevilen siması Mehmet Ölmez'in ani vefatı ilçede büyük üzüntü yaratırken, çok sayıda siyasi ve bürokrat da sosyal medyadan taziye mesajı yayınladı. Öte yandan Genç'ten çok sayıda kişinin taziye için Diyarbakır'a gideceği belirtiliyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108545)
18 Mart 2024 Pazartesi 19:32
Allah rahmet eylesin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108540)
18 Mart 2024 Pazartesi 10:04
Deli meho.Maskot divane.Genç şimdi kime gülecek,kime küfür edecek,stresi bunamışlığı kimle atacak..Küfür edersin güler.En ağır şakalara güler.Ne diyelim akılı çoğunluk ne yapacak şimdi.Akılıçoğunluk boşluğa düştü.Yeni deli meholar lazım şimdi.Ama nerede.Haydi gidin maskotunuzun taziyesine gidin.Helalik isteyin.Çünkü soçunuz ağır.Vebaliniz büyük.Çünkü bir deliyi bir divaneyi eğlence yaptınız,Ey akıllılar.Mekanı cennet ruhu şad olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108592)
22 Mart 2024 Cuma 09:33
@Misafir Kullanıcı sanırım bir gençli acı vermiş size, acımasa böyle konuşmazdınız :):) genç olmasa Bingöl Bingöl'lükten çıkar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108546)
18 Mart 2024 Pazartesi 20:03
@Misafir Kullanıcı Allah Genç'te insanı ne deli, ne fakir ne de hayvan olarak yaşatsın. Herkes kendinde liderlik vasfı görüyor. İnsanların birbirine ne saygısı ne tahammülü kalmış.
05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026`da 81 ilde uygulanacak
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl`ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl`de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl`de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın