KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

Genç'e anadolu sağlık meslek lisesi

Genç ilçesine 60 kişi kapasiteli 2 derslikli “Genç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi” açılacağı bildirildi.

Genç`e anadolu sağlık meslek lisesi
04 TEMMUZ 2013 PERŞEMBE 07:22
0
4926
3
AA aa

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde 2 derslikli 60 öğrenci kapasiteli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılacağı bildirildi. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmet vermesi planlanan Genç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin, İmam Hatip Lisesi ya da Kız Meslek Lisesi binasında hizmet vermesi bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş: “Yapımı biten ve yakın bir zamana kadar hizmete girecek olan Genç Devlet Hastanesi'nden sonra Genç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni de ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık bir yıllık bir çalışma sonucu ilçemize kazandırdığımız Genç Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ilçemizde hizmet vermeye başlayacaktır. İki derslikten oluşan okulumuz 30 kişilik hemşirelik ve 30'da tıbbi sekreterlik olmak üzere toplamda 60 kişilik olacak. Okulu bitiren öğrenciler birçok yerde çalışma imkânı bulabileceklerdir. Mezun olan öğrenciler, öncelikle sağlık sektöründe personel istihdam açığı sebebiyle devlet ve özel hastaneler, dispanserler, hasta bakım merkezleri gibi sağlık hizmeti veren birçok kurumda iş bulma imkânına sahip olacaklar veya yönetici sağlık personeli olma yolunda da kariyerlerini sürdürebileceklerdir” dedi.

Milletvekili Taş, Genç ilçesine Sağlık Meslek Lisesi'nin kazandırılması konusunda büyük desteği olan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Genç İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Bulut ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mirzanlı (@Misafir_14290)
05 Temmuz 2013 Cuma 13:40
BİNGÖL SARAY MAHALESİNDE 20 GÜNDÜR SULAR AKMIYOR. SEN TUTURMUŞ OKUL AÇIYORSUN. İNSANLAR BANYO YAPMIYOR SAYIN MİLET VEKİLİ NE BİÇİM BİR İNSANSINIZ SİZ AKP LİLER. SİZİ ŞİDETLE KINIYORUM
ABUZER (@Misafir_14275)
04 Temmuz 2013 Perşembe 17:18
Hizmet yapanlardan ALLAH Razı olsun. Genç çok çekti siyasilerden, bir hastanemiz vardı , Abdurrahman ANİK bey sağolsun, çürüğe çıkarıp , güçlendirme planlarıyla bazı yandaşlarına peşkeş çekilecekti. Bakan bey uyanık davrandı , bu güçlendirme parasıyla yeni hastahane yapılır deyip onay vermedi. Bizler yapılan hizmetleri atıl duruma düşürmek için neler yapmıyoruz ki, 5 katlı hashane loljmanları sağlam 2 katlı hastahane çürük buna kargalar bile güler. Sayın ANIK ahirette vereck hesabın vardır inşaallah, Adil olacaksınız , müftüsünüz diye sizleri belediye başkanı seçtik , bacanığına kendine BİNGÖL merkezde apartman diktin , malzemeler belediye araçlarıyla taşınıyordu. BUnları unutmadık. Allah islah etsin diyoruz.Şimdi yine siyaset için uğraşıyorsunuz , yeter artık , kefenin cebi yok.
tebrikler (@Misafir_14270)
04 Temmuz 2013 Perşembe 15:09
Hayırlı uğurlu olsun.. Genç açısından son derece önemli bir kazançtır sayın vekili kutluyorum.
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10`a girdi
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl`de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
14.10.2026
12:57
12Bingölspor`un kupa maçı 27 Ekim`de
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın