KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2025 Pazar
°C

Genç sokakları karanlığa mahkum

Genç’te bazı mahallelerde sokak lambalarının yanmaması ilçeyi karanlığa mahkûm etti. Durumdan şikâyetçi olan Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Sarıoğlu, yetkililerin ilgisizliğine tepki gösterdi.

Genç sokakları karanlığa mahkum
08 EYLÜL 2014 PAZARTESİ 03:38
0
3048
0
AA aa

Genç İlçe merkezindeki birçok mahalle ve caddelerde bulunan sokak lambalarının yanmaması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Sokak lambalarının yanmaması hırsızlık vakalarına da kapı aralarken, vatandaşlar AKSA'nın duruma ilgisiz kaldığını belirtip: “Hırsızların ekmeğine yağ sürülüyor” sözleriyle duruma tepki gösteriyor.

“PARAMIZI VERİYORUZ, HİZMET ALAMIYORUZ”

Sokak lambalarının yanmaması nedeniyle karanlıkta yürümekte güçlük çektiklerini belirten Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Sarıoğlu ise konu ile ilgili tepkisini sert sözlerle dile getirdi. Sarıoğlu: “Sokak lambalarının acilen bakım ve onarımdan geçirilmesi gerekiyor. Karanlıkta yürüyemez hale geldik. AKSA FEDAŞ yaptığı tüm harcamaları faturamıza yansıtıp bizden tahsil ediyor. Ama hizmet vermeye gelince hak ettiğimiz hizmeti dahi sunmuyor. Faturaya eklemedikleri gider kalmadı. Trafo kaybından tutun da aydınlanma giderine kadar hepsini ödetiyorlar. Ama konu vatandaşın birçok hakkına gelince de sessiz kalınıyor” şeklinde tepki gösterdi.

AKSA FEDAŞ'ı ilgisizlikle suçlayan Muhtar Sarıoğlu: “Mahalle sakinleri ile birlikte sokak lambalarının yanmadığını AKSA FEDAŞ'a bildiriyoruz. Ama bir arıza ekibinin çalıştığını görmedik. Sorun ile ilgilenseler çoktan çözülürdü ama kimsenin ilgi gösterdiği yok. AKSA FEDAŞ'ın bizim paramızla bizi mağdur etmeye hakkı yok. Bizler yetkili organların vatandaşın hakkını aramasını istiyoruz. Mahalle muhtarı olarak vatandaş sürekli bize şikâyetlerini aktarıyor. Defalarca durum bildirilmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı” dedi.

“AKSA OYALIYOR”

AKSA'nın vatandaşları sürekli oyaladığını ifade eden Muhtar Sarıoğlu: “Her defasında farklı sözlerle vatandaşımızı oyalamaya çalışan AKSA'nın yaptırımını doğru bulmuyoruz. Bizlere her defasında farklı cevaplar veren AKSA yetkilileri bu seferde Bom aracı bozuldu o yüzden gelip müdahale edemiyoruz diye ifade kullandılar. Her zaman bir bahaneleri var. Burada mağdur olan vatandaşlarımızı düşünen yok. Sayın Kaymakamımıza buradan sesleniyoruz. İnsanlarımız gece dışarı çıkmaya korkuyor. Bizi karanlığa mahkûm etmeye kimsenin hakkı yok” şeklinde dert yandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.05.2025
15:08
Genç Muratspor yarıfinalde
Genç Muratspor yarıfinalde
Play-Off Çeyrek Final maçında Solhanspor'u penaltılarda eleyen Ayral Grup Genç Muratspor, yarı finale yükseldi. Gözler, finalde….
04.05.2025
14:48
Yılmaz`dan ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Yılmaz'dan 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
KİSİAD yeni dernek binası açılışındaki konuşmasında terör örgütlerinin silahlarını bırakmasını ve illegal faaliyetlerini durdurmasını beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte köklü bir şekilde bu sorun ülkemizin gündeminden kalkacak. Terörsüz Türkiye'de hem demokrasi hem kalkınma yeni bir atmosfere kavuşacak. Çok daha hızlı ve çok daha etkili bir şekilde standartlarımızı yükseltmiş olacağız' dedi.
04.05.2025
14:47
Bingöl`de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Bingöl'de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 yıl önce şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın oğlu, Bingöl İl Jandarma Komutanlığında unutulmaz bir gün geçirdi.
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın