KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Genç Muratspor seyircisiz oynayacak

BAL temsilcilerimizden Yeni Genç Muratspor'a, evinde oynadığı Yozgat Belediyesi Bozokspor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası ile bir futbolcusuna 3, bir diğerine 5 maç men cezası verildi.

Genç Muratspor seyircisiz oynayacak
21 MART 2024 PERŞEMBE 23:32
3
1586
0
AA aa

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), 10 Mart 2024 tarihinde oynanan Yeni Genç Muratspor – Yozgat Belediyesi Bozokspor maçı ile ilgili yeni kararlarını açıkladı. Geçen hafta, Yozgat Belediyesi Bozokspor futbolcularına verilen cezalar açıklanırken, bu hafta da Yeni Genç Muratspor'a verilen cezalar açıklandı. AFDK, Yeni Genç Muratspor'a 2 maç seyircisiz oynama cezası verirken, 2 futbolcuya da 3 ve 5 maç men cezası verdi.

AFDK'da alınan kararlar şöyle: 

-Murat 2020 Genç Spor Kulübü hakkında; 10.03.2024 tarihinde oynanan Bölgesel Amatör Lig Murat 2020 Genç Spor Kulübü – Yozgat Belediyesi Bozok Spor müsabakasında, gerçekleşen saha olayları nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 52 uyarınca ev sahibi olarak oynadığı ilk müsabakada mutat sahasında 2 müsabaka seyircisiz oynama cezası verilmesine, yapılan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 53 uyarınca ihtar cezası verilmesine,

-Murat 2020 Genç Spor Kulübü Futbolcusu Muhammed Baran Çakır hakkında; 10.03.2024 tarihinde oynanan Bölgesel Amatör Lig Murat 2020 Genç Spor Kulübü- Yozgat Belediyesi Bozok Spor müsabakasında, saldırı eylemi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 44/1-a uyarınca 5 resmi müsabakadan men cezası verilmesine, (15.03.2024 Tedbirli)

-Murat 2020 Genç Spor Kulübü Futbolcusu Berat Cansızoğlu hakkında; 10.03.2024 tarihinde oynanan Bölgesel Amatör Lig Murat 2020 Genç Spor Kulübü – Yozgat Belediyesi Bozok Spor müsabakasında, rakip takım oyuncularına ve emniyet güçlerine yönelik hakaret içeren söylem ve sportmenliğe aykırı eylemlerinin bir bütünlük teşkil ettiği kabulüyle Futbol Disiplin Talimatı madde 41/1-a uyarınca takdiren 3 resmi müsabakadan men cezası verilmesine karar verildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın