KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ekim 2026 Pazartesi

Gecikmeli muhalefet!

CHP Bingöl İl Başkanlığı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bingöl’deki açıklamalarına bir hafta sonra cevap verdi. Bingöl’ün hizmetten noksan bırakıldığına vurgu yapılan açıklamada, “AKP Bingöl’de her zaman en çok oyu alıyor. Maşallah ne diyeyim” denildi.

Gecikmeli muhalefet!
07 MART 2016 PAZARTESİ 03:56
0
1724
1
AA aa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkanlığı, yazılı basın açıklaması yaparak, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir hafta önceki söylemlerine cevap verdi.

“BİNGÖLLÜ GÜNLÜK GÜLİSTANLIK GÖSTERDİ”

Geçen hafta Cumartesi günü Bingöl'de kamu yatırımlarının toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Davutoğlu'nun Bingöl'ü güllük gülistanlık gösterdiği ifade edilen açıklamada,

Geçen hafta Bingöl'e gelen Sayın Başbakan, Bingöl'ü günlük gülistanlık gösterdi. Gerçek durum hiçte öyle değil. Hepimiz Bingöl'de yaşıyoruz, olup bitenleri görüyoruz. 20 yıl önce CHP'nin temelini attığı Gülbahar Barajı halen ovaya su vermiyor. 10 yıldır devam eden 200 yataklı devlet hastanesi ek binası bitirilemiyorsa, bir sıkıntı var demektir. Bingöl çevre illerle bağlayan karayollarımızı 10 yıldır bitiremedik. Sözde bitirilmiş olan Bingöl-Elâzığ, Bingöl-Muş karayollarını her yıl tekrardan söküp yapıyoruz. Başbakan Bingöllü ihya ettik diyor, TOKİ  konutları dökülüyor. Köylerimizin yüzde 50'sinde  asfalt  yok. Nüfusun yaklaşık üç katından fazlası  göç etmesi ve işsizliğin hat safhada olmasına rağmen, AKP Bingöl'de  her zaman en çok oyu alıyor. Maşallah  ne diyeyim” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
erkan kaya (@Misafir_19501)
07 Mart 2016 Pazartesi 13:56
siz de dini kullanın,din sömürüsü yapın,oyları toplayın....hesap basit :)
26.10.2026
04:12
Şemsiyeleri çıkartın! Bingöl`de sağanak yeniden başlıyor
Şemsiyeleri çıkartın! Bingöl'de sağanak yeniden başlıyor
Bir haftadır güneşli havanın etkili olduğu Bingöl'de yağışlı hava yeniden kendini gösterecek. Salı günü başlaması beklenen yağışların hafta boyunca sürmesi, sıcaklıkların ise cuma günü 14 dereceye kadar düşmesi tahmin ediliyor.
26.10.2026
04:10
Vali Çelik`in rotası bu kez Sülbüs oldu!
Vali Çelik'in rotası bu kez Sülbüs oldu!
Dağcılık sporuna özel ilgiyle bilinen Vali Cahit Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında 2 bin 878 rakımlı Sülbüs Dağı'na düzenlenen tırmanışa katıldı. Çelik, ardından Pergasur Şelalesi için yapılabilecek turizm çalışmalarını değerlendirdi.
26.10.2026
04:08
Demir ailesinden ek suç duyurusu
Demir ailesinden ek suç duyurusu
Solhan'da okul pansiyonunun yemekhanesindeki yük asansörünün düşmesiyle ağır yaralanan ve 9 gün sonra hayatını kaybeden 15 yaşındaki Abdulkerim Demir'in ailesi, adli soruşturmaya ek suç duyurusunda bulundu. Aile vekili Av. Erhan Ala, araştırılması istenen iddiaları paylaştı.
26.10.2026
04:08
Solhan`da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı
Solhan'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde inşaat iskelesinden düşen 45 yaşındaki işçi K.T., ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
26.10.2026
04:07
Bingöl Altı Nokta Körler Derneği`nde yeniden Korkutata dönemi
Bingöl Altı Nokta Körler Derneği'nde yeniden Korkutata dönemi
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurulu'nda Mücahid Korkutata başkanlığa seçildi. Yeni dönemde kentte engelli bireylerin yaşadığı sorunların tespiti, çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve ilgili kurumlarla iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
26.10.2026
04:05
Genç`te DBP 2. Olağanüstü Kongresi tamamlandı
Genç'te DBP 2. Olağanüstü Kongresi tamamlandı
Genç ilçesinde düzenlenen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) 2. Olağanüstü Kongresi'nde, tek listeyle gidilen seçimde Şefika Doğan ve Ali Yaşar eşbaşkanlığa seçildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen kongrede yeni inşa süreci ve ortak mücadele vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın