KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Kasım 2026 Pazar

Geçici işçi alımı için kura çekildi

Bingöl İşkur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan okullarda çalıştırılacak 44 işçinin kuraları çekildi.

Geçici işçi alımı için kura çekildi
27 EYLÜL 2011 SALI 23:49
6
6726
0
AA aa

Türkiye İş Kurumu'na (İŞ-KUR) kayıtlı işsizlerin, çalışma hayatından uzun süre ayrı kalarak maddi sıkıntıya düşmelerini önlemek, kısa süreli istihdam ve eğitimlerini sağlamak doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına çalışmayı amaçlayan TYÇP projesi kapsamında Bingöl Merkez ve ilçelerindeki okullarda 3 ay süreli çalıştırılmak üzere geçici işçi alımı için kura çekimi yapıldı.

Bingöl İşkur İl Müdürlüğü'nün 15 Eylül 2011 günü yapılan duyuruya göre Toplum Yararına Çalışma Programları (TYÇP) kapsamında geçici süreli (3 ay) çalıştırılacak toplam 80 işçi alımı işinin noter kuraları çekilmeye başlandı.

Bingöl Merkez, Karlıova, Genç ve Solhan'da Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okullarda çalıştırılmak üzere 3 aylığına geçici işçi alımı kuraları dün çekildi.

Bingöl Merkez'de bulunan okullarda 3 ay süreli çalıştırılmak üzere geçici işçi alımı için kura dün saat 14.00'da Bingöl Halk Eğitim Merkezi'nde çekilirken, Karlıova, Genç ve Solhan'da da işçi alımı kuraları İlçe Halk Eğitim Merkezlerinde çekildi.

Kura çekimi sırasında müracaat sahipleri, isimlerinin anons edilmesini heyecanla beklediler. Noter huzurunda yapılan kura çekiminde alınacak personel isimleri belirlendi. İsimleri açıklananlar büyük sevinç yaşadılar. Bingöl Merkez'de bulunan okullarda çalıştırılacak olan 44 alım için 374 başvurunun olduğu belirtildi.

Alınacak geçici işçilerin 3 ay boyunca asgari ücret ve sigortalı çalıştırılacağı da ifade edildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.11.2026
00:37
Akaryakıta zam geldi! 100 TL`yi aştı!
Akaryakıta zam geldi! 100 TL'yi aştı!
Akaryakıt fiyatlarında gece yarısı itibarıyla yeni tarife yürürlüğe girdi. Benzinin litre fiyatına 4,15 TL, motorinin litre fiyatına 3,60 TL zam yapıldı. Yapılan artış, araç sahiplerinin yakıt maliyetlerini bir kez daha yükseltti.
01.11.2026
00:36
Bingöl dahil 30 ilde operasyon! 76 kişi tutuklama talebiyle sevk edildi!
Bingöl dahil 30 ilde operasyon! 76 kişi tutuklama talebiyle sevk edildi!
Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 30 ilde, liderliğini Rusya'da bulunduğu değerlendirilen ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan Beratcan Gökdemir'in yaptığı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 90 şüphelinin yakalandığı operasyonda 76 kişi tutuklama, 14 kişi ise adli kontrol talebiyle hâkimliğe sevk edildi.
01.11.2026
00:35
Sultanbeyli`de Memleket Günleri başladı! Bingöl standına davet
Sultanbeyli'de Memleket Günleri başladı! Bingöl standına davet
Sultanbeyli'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Memleket Günleri, Orhan Hakalmaz konseriyle kapılarını açtı. 15 gün sürecek etkinlikte Türkiye'nin dört bir yanından yöresel lezzetler, gelenekler ve kültürel değerler tanıtılıyor. Etkinlikte Bingöllüler de hemşehrilerini Bingöl Standına davet etti.
01.11.2026
00:32
Bingöl`e 25 yılda 164,2 milyar liralık DSİ yatırımı! 167 tesis hizmete alındı
Bingöl'e 25 yılda 164,2 milyar liralık DSİ yatırımı! 167 tesis hizmete alındı
Bingöl'de son çeyrek asırda Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 167 tesis hizmete alınırken, yaklaşık 164,2 milyar liralık yatırım gerçekleştirildi. Yatırımlarla 11 bin 26 hektar tarım arazisi sulamaya açıldı, 137 taşkın kontrol tesisi işletmeye alındı. AK Parti'den yapılan açıklamada, devam eden projeler ve planlama aşamasındaki yeni yatırımların ayrıntıları da paylaşıldı.
01.11.2026
00:31
Bingöl merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Bingöl merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4 ilde 35 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyona 350 personel katıldı. Operasyonda uyuşturucu maddelerin yanı sıra kaçak sigara, puro, elektronik sigara, silah ve 935 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 27 şüpheliden 20'si tutuklandı.
01.11.2026
00:31
Bingöl`de kaçak sigara operasyonu
Bingöl'de kaçak sigara operasyonu
Bingöl'de KOM ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 250 paket gümrük kaçağı sigara, 360 dal doldurulmuş makaron ve 20 puro ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın