KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Kasım 2026 Pazar

Fka'nın toplantısı elazığ'da yapılacak

Fırat Kalkınma Ajansı’nın 2011 yılı İkinci Olağan Kalkınma Kurulu Toplantısı Elazığ’da yapılacak.

Fka`nın toplantısı elazığ`da yapılacak
07 ARALIK 2011 ÇARŞAMBA 19:09
0
1705
0
AA aa

Fırat Kalkınma Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamada, ajansın 2011 yılı İkinci Olağan Kalkınma Kurulu Toplantısı 15 Aralık 2011 Perşembe günü saat 10.00'da Elazığ Akgün Otel'de yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, “Açılış konuşmalarının ardından, Ajansın 2011 yılı faaliyetleri ve Kalkınma Kurulu faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılacak, üyelerin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tamer MÜFTÜOĞLU tarafından “Bir Kalkınma Aracı Olarak GİRİŞİMCİLİK” konulu konferans gerçekleştirilecektir. Son olarak, toplantı ve Kalkınma Kurulu'nun işleyişi hakkında genel bir değerlendirme yapılarak Sonuç Bildirgesinin okunmasıyla toplantı sona erecektir denildi.

Fırat Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer,“ 15 Aralık tarihinde Kalkınma Kurulumuzu Elazığ'da toplayacağız. Kalkınma Kurulu'nu daha etkin hale getirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “99 üye - 99 ziyaret” hedefi ile başlattığımız program dahilinde Kalkınma Kurulu üyeleri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Malatya, Tunceli ve Bingöl illerindeki üyelerin büyük çoğunluğunu Ajans uzmanları ile birlikte ziyaret ettik, bu hafta da ziyaretlerimize Elazığ'daki üyeler ile devam edeceğiz. Bölge sorunlarının, Ajans ve Kalkınma Kurulu faaliyetlerinin görüşüldüğü ve önerilerin alındığı görüşmeler bölge içi tanışma, ortak sorunların paylaşımı ve yönetişim adına oldukça verimli geçmektedir. Görüşemediğimiz üyelerimizi de 15 Aralık'ta gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Toplantı'nın ardından ziyaret edeceğiz” dedi.

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva ise, “15 Aralık Perşembe günü Elazığ'da düzenlenecek Kalkınma Kurulu toplantısında ülkemiz ve bölgemiz için son derece önemli olan Girişimcilik konusunu çok değerli bir hocamızın katılımıyla değerlendireceğiz. Kalkınma Kurulu'nun bu alanda ve bölge ile ilgili diğer çalışmalarımızda bizlere yol göstermesini, öncülük etmesini bekliyoruz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.11.2026
00:37
Akaryakıta zam geldi! 100 TL`yi aştı!
Akaryakıta zam geldi! 100 TL'yi aştı!
Akaryakıt fiyatlarında gece yarısı itibarıyla yeni tarife yürürlüğe girdi. Benzinin litre fiyatına 4,15 TL, motorinin litre fiyatına 3,60 TL zam yapıldı. Yapılan artış, araç sahiplerinin yakıt maliyetlerini bir kez daha yükseltti.
01.11.2026
00:36
Bingöl dahil 30 ilde operasyon! 76 kişi tutuklama talebiyle sevk edildi!
Bingöl dahil 30 ilde operasyon! 76 kişi tutuklama talebiyle sevk edildi!
Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 30 ilde, liderliğini Rusya'da bulunduğu değerlendirilen ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan Beratcan Gökdemir'in yaptığı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 90 şüphelinin yakalandığı operasyonda 76 kişi tutuklama, 14 kişi ise adli kontrol talebiyle hâkimliğe sevk edildi.
01.11.2026
00:35
Sultanbeyli`de Memleket Günleri başladı! Bingöl standına davet
Sultanbeyli'de Memleket Günleri başladı! Bingöl standına davet
Sultanbeyli'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Memleket Günleri, Orhan Hakalmaz konseriyle kapılarını açtı. 15 gün sürecek etkinlikte Türkiye'nin dört bir yanından yöresel lezzetler, gelenekler ve kültürel değerler tanıtılıyor. Etkinlikte Bingöllüler de hemşehrilerini Bingöl Standına davet etti.
01.11.2026
00:32
Bingöl`e 25 yılda 164,2 milyar liralık DSİ yatırımı! 167 tesis hizmete alındı
Bingöl'e 25 yılda 164,2 milyar liralık DSİ yatırımı! 167 tesis hizmete alındı
Bingöl'de son çeyrek asırda Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 167 tesis hizmete alınırken, yaklaşık 164,2 milyar liralık yatırım gerçekleştirildi. Yatırımlarla 11 bin 26 hektar tarım arazisi sulamaya açıldı, 137 taşkın kontrol tesisi işletmeye alındı. AK Parti'den yapılan açıklamada, devam eden projeler ve planlama aşamasındaki yeni yatırımların ayrıntıları da paylaşıldı.
01.11.2026
00:31
Bingöl merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Bingöl merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4 ilde 35 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyona 350 personel katıldı. Operasyonda uyuşturucu maddelerin yanı sıra kaçak sigara, puro, elektronik sigara, silah ve 935 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 27 şüpheliden 20'si tutuklandı.
01.11.2026
00:31
Bingöl`de kaçak sigara operasyonu
Bingöl'de kaçak sigara operasyonu
Bingöl'de KOM ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 250 paket gümrük kaçağı sigara, 360 dal doldurulmuş makaron ve 20 puro ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın