KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Kasım 2025 Perşembe
°C

Fırat epsaş'tan elektrik aboneliği uyarısı!

Tebligat tarihinden sonraki 15 gün içinde aboneliklerini kendi adına almayanlar, kesme-bağlama ücretinin 5 katı tutarında ceza ödeyecek.

Fırat epsaş`tan elektrik aboneliği uyarısı!
26 MAYIS 2017 CUMA 07:12
0
2264
0
AA aa

 

Elâzığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerinde Elektrik Perakende ve Satış hizmeti sunan Fırat Elektrik Perakende Satış AŞ (EPSAŞ), Elektrik Piyasası Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği'nin uygulaması gereği, elektrik tüketicilerini ‘aboneliklerini kendi adlarına almaları' konusunda uyardı.

Fırat EPSAŞ Şirket Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, mağduriyet yaşamamaları için tüketicilerin, kendilerine yapılan tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde abonelik işlemlerini tamamlamaları, aksi takdirde enerji hizmetinin kesilmesi ve yönetmelik gereği kesme-bağlama ücretinin 5 katı tutarında ceza ödenmesinin söz konusu olabileceği belirtildi.

İHTİYACI OLAN TÜKETİCİYE DESTEK!

Elâzığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli'de elektrik tüketicilerine aboneliklerini üzerlerine alma konusunda her türlü desteği gösteren Fırat EPSAŞ şubelerinin, hasta, yaşlı veya yardıma ihtiyacı olan abonelerine de ayrıca kolaylık sağladığı belirtilen açıklamada, Fırat EPSAŞ Şirket Müdürlüğünce ihtiyacı olan aboneleri şirket araçlarıyla evlerine kadar ulaştırılabileceği bilgisinin verildiği, Fırat EPSAŞ personeli, şubelerde de hem bilgilendirme hem de abonelik işlemlerini gerçekleştirme de destek olmaya devam edileceği kaydedildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.11.2025
14:19
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Motorinin litre fiyatına Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor. Depoları doldurmak için acele edin! İşte yeni zam miktarı ve diğer detaylar…
19.11.2025
12:50
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Bingöl merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
Nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik Bingöl merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli tutuklandı.
19.11.2025
12:39
Küçük bir dükkânda başlamışlardı şimdi tonlarca yufka üretiyorlar
Küçük bir dükkânda başlamışlardı şimdi tonlarca yufka üretiyorlar
Bingöl'de 5 yıl önce küçük bir dükkânda yufka üreten kadınlar, şimdilerde organize sanayi bölgesinde tonlarca üretim yapıp çevre illere gönderiyor.
19.11.2025
11:59
Bingöl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı
Bingöl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar'ın görevden alındığı belirtildi.
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın