KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2024 Çarşamba
°C

Fiat scudo, avrupa'da yılın ticari aracı

Yeni Fiat Scudo, Avrupa'da 2008 yılının ticari aracı (Van Of The Year) seçildi. Fiat Scudo ödülü, Renault Kangoo, VW Caddy, LDV Maxus araçlarını geride bırakarak aldı

Fiat scudo, avrupa`da yılın ticari aracı
25 EKİM 2007 PERŞEMBE 16:36
0
865
0
AA aa
Ticari araçlar konusunda uzman 20 Avrupalı gazetecinin oluşturduğu “Van of The Year” jürisinin yılın ticari aracı seçtiği yeni Fiat Scudo'ya ödülü Amsterdam Ticari Araçlar Fuarında verildi.

Fiat Scudo'nun ödülünü, Fiat Ticari Araçlar (Fiat Professional) Üst Yöneticisi (CEO) Franco Miniero, jüri Başkanı Pieter Wieman'dan aldı.

Miniero, burada yaptığı konuşmada, bu ödülü almaktan gurur duyduklarını, ödülün İtalya'da çok değerli olduğunu söyledi.

Bu yarışta finalist olmanın kendileri için önemli olduğunu ifade eden Miniero, Scudo'nun rakiplerinin arasından sıyrılma başarısı gösterdiğini kaydetti.

Miniero, “Bu ödülü almak bize olan güvenin bir teyididir” dedi.
Fiat ve PSA arasındaki sektörel ortaklığın ürünü olan ve Citroen'in Jump, Peugeot'un Expert, Fiat'ın da Scudo adıyla pazara sunduğu araç, geniş ve kolay kullanımlı yükleme alanı, hafif ticari araca özgü güvenilirliği, otomobile özgü konforuyla ödüle layık görüldü.

Fiat Scudo ödülü, Renault Kangoo, VW Caddy, LDV Maxus araçlarını geride bırakarak aldı. Fiat Scudo'nun yılın 9 aylık döneminde Avrupa'da 30 bin sipariş aldığı bildirildi.

“SCUDO TÜRKİYE PAZARINDA DA BAŞARILI OLACAK”

Fiat Marka Direktörü Okan Baş da, fuarda AA muhabirine yaptığı açıklamada, Scudo'nun bu ödülü kazanmasından gurur duyduklarını söyledi.

Fiat'ın özellikle ticari araçlarda son dönemde büyük bir atılım içinde olduğunu, Ducato'dan sonra Scudo ve daha sonra da Fiorino'nun gelecek olmasıyla ürün gamının tamamen yenileneceğini belirten Baş, “Önümüzdeki dönemde Fiat, ticari araçlar pazarında çok önemli bir noktaya gelecek” dedi.

Scudo'nun rekabetçi bir sınıfta yarıştığına dikkati çeken Baş, Türkiye'de yakında satışa sunulacak olan aracın, Türkiye pazarında da başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

Aracın en önemli özelliğinin tasarımı olduğunu ifade eden Baş, şöyle devam etti:
“Ticari araçlar son dönemde sadece ekonomiklik, rasyonellik açısından değil, işin duygusal yönünden de müşterilerine bir takım artılar sunar durumda. Bu aracın en önemli artısı, güzelliği... Gerçekten çok şık bir araç. İçine girdiğinizde otomobil konforu sunuyor. Bütün bu özellikler, Scudo'nun yılın ticari aracı olmasında birer etken.”

Türkiye'de bu araç sınıfında çok ciddi bir potansiyel olduğunu anımsatan Baş, Scudo'nun ilk versiyonunun başarısının, yenilenen modelin başarısına katkı sağlayacağını, şu anda aracın Türkiye'ye gelmesini bekleyen pek çok müşteri bulunduğunu kaydetti.

Baş, “Scudo, Fiat'ın gücünü yukarı taşıyacak. Hedefimiz çıtanın daha da yükselmesi. Mutlaka çok iyi bir pazar payına ulaşacağız. Scudo da bunda önemli aktörlerden biri olacak” diye konuştu.

Haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2024
18:05
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB`nin yol haritası belli oldu
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyonu düşürmek ve parasal sıkılaşma sürecini daha sağlıklı şekilde yürütmek için kartlı işlemlere dair kısıtlama adımları atmaya hazırlanıyor.
30.04.2024
16:44
Bingöl`de kamu çalışanları dikkat! Mesai saatleri değişti!
Bingöl'de kamu çalışanları dikkat! Mesai saatleri değişti!
Bingöl'de kamu kurum ve kuruluşlarının mesai saatlerinde 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren değişikliğe gidilecek. Uygulama, 16 Eylül'e kadar geçerli olacak.
30.04.2024
15:39
Balık ölümleri iddiası fos çıktı! Tarım Müdürlüğü açıkladı!
Balık ölümleri iddiası fos çıktı! Tarım Müdürlüğü açıkladı!
Bingöl'de SÜTAŞ arıtma tesisinden çıkan atık su nedeniyle balıkların telef olduğu yönünde sosyal medyada dolaşıma sokulan paylaşımlar üzerine ilgili birimler inceleme yaptı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü; 'İhbarda bulunan vatandaşın da hazır bulunduğu alanda ekiplerimiz tarafından yapılan denetimde herhangi bir balık ölümüne rastlanmadığı tutanak ile kayıt altına alınmış, söz konusu firmanın arıtma çıkışından numune alınarak analiz yapılmış ve parametrelerin yasal sınırların içerisinde olduğu tespit edilmiştir' açıklamasında bulundu.
30.04.2024
14:38
Tavuk etine ihracat sınırlaması
Tavuk etine ihracat sınırlaması
Ticaret Bakanlığı, bütün ve parça dahil olmak üzere, tavuk eti ihracatının 1 Mayıs 2024 tarihinden 31 Aralık 2024 tarihine kadar, aylık bazda azami 10 bin ton, toplamda ise bu yıl sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırılmasına karar verdi.
30.04.2024
14:19
Bingöl`de kene vakası! 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'de kene vakası! 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kene ısırmasından dolayı 1 kişi hayatını kaybetti.
30.04.2024
14:18
Bingöl`de uyuşturucu sevkiyatına jandarma engeli! 2 gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu sevkiyatına jandarma engeli! 2 gözaltı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, araç içerisinde gizlenmiş bir şekilde 5 kilo kubar esrar ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın