KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2026 Cuma
°C

Fenerbahçe günlüğü

Alex de Souza'nın verimini artırmak için Beşiktaş'tan transfer edilen Tümer Metin, Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamadı. İsteksiz çalışmaları nedeniyle bir türlü kadroda sürekliliği sağlayamayan Tümer'in sezon sonunda satılığa çıkarılacağı iddia ediliyor.

Fenerbahçe günlüğü
13 ŞUBAT 2007 SALI 13:29
0
1268
0
AA aa
Tümer Satılığa Çıkıyor

Tümer, Süper Lig'de oynadığı 16 maçın 7'sinde etkisizliği nedeniyle sonradan yeşil zemine sürüldü. Buna rağmen üç gol atıp, üç de attıran Tümer'in, "Sarı-Lacivertlilere tüm faydası bu kadar." deniyor. Teknik Direktör Zico'nun iyi niyetli çabalarına karşın kendisine verilen şansları kötü kullanan deneyimli futbolcunun performans düşüklüğü gün geçtikçe dibe vuruyor.


Beşiktaş'tan sansasyonel bir şekilde Fenerbahçe'ye geçen Tümer'in 'henüz adapte olamadığı' eleştirileri yapıladursun, Zico'nun da, 'Satılmasında zarar yoktur.' dediği oyuncunun, askerlik sorunu nedeniyle yaz aylarında yurtdışına gideceği konuşuluyor. Vatani görevini yerine getirmemiş olan 33 yaşındaki Tümer'in, bu büyük sıkıntıdan dolayı bir türlü futbola konsantre olamaması Sarı-Lacivertli yönetime altı ay önce gerçekleşen transferde geri adım attırıyor. Hollanda'ya gideceği ileri sürülen Tümer ise bu konularda konuşmaktan kaçınıyor.


Ayrıca Fenerbahçe'de bir başka ayrılık dedikodusu da Kaptan Ümit Özat hakkında. Yedekliği kabullenemeyen Ümit'in ayrılmak fikrini kafasına koyduğu öğrenildi. Köln Teknik Direktörü Christoph Daum'un Almanya'ya getirmek istediği Ümit'in, İkinci Lig'de oynamayı dahi yedekliğe tercih ettiği ileri sürülüyor. Zico'yla yakın geçmişte bir toplantı yaptığı söylenen Ümit'in forma giymek istediğini, aksi halde sezon sonunda ayrılacağını dile getirdiği anlatılıyor.


Haluk Ulusoy'a Kadıköy yasağı!


F.Bahçe'nin AZ Alkmaar ile oynayacağı UEFA Kupası maçına gideceğini açıklayan Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a ağır cevap geldi. 'Yanlış zaman, yanlış mekan.' denerek yayınlanan bildiride, Fenerbahçe Kulübü'nün Ulusoy'u bu kritik mücadele görmek istemedikleri duyuruldu. Taraftarların tepkisi göz önünde tutularak, 'Ulusoy gelme!' denildi.


F.Bahçe 33'üncü; Alkmaar 8'inci


Şimdiye kadar oynanan maç sonuçları baz alınarak düzenlenen listede en başarılı takım İnter oldu. 'www.statistics.co.uk' adlı internet sitesinin hazırladığı listede F.Bahçe 33. sırada kalırken, AZ Alkmaar aldığı başarılı sonuçlarla 8.liğe kadar yükseldi. Sarı-Lacivertliler, yine de topladığı 49,34 puanla Avrupa'nın birçok şöhretli takımını geride bıraktı.


Zico'yu eleştiren Ümit yedek


Ümit Özat'ın yedekliğinin sebebi su yüzüne çıktı. Christoph Daum'un takımında sürekli 11'de oynayan Ümit, Zico'nun ilk dönemlerinde de vazgeçilmezdi. Kapalı kapılar ardında Zico'nun kadrosunu eleştiren Ümit'in, 1,5 ay önce idmanda Alex de Souza'yla yaşadığı tartışmadan sonra yedek soyundurulduğu söyleniyor.

ZAMAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın