KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2026 Cuma

Feldkamp'tan, hakan'a tam not!

Galatasaray-V.Manisaspor maçını değerlendiren Feldkamp, Hakan Şükür'ü övdü

Feldkamp`tan, hakan`a tam not!
10 ŞUBAT 2008 PAZAR 10:43
0
1917
0
AA aa
Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, Vestel Manisasspor ile çok tempolu bir maç yaptıklarını belirterek, ''Böyle bir maçı kazanırsanız memnun olursunuz'' dedi.

Karl-Heinz Feldkamp, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, rakibin ''şans şutu'' diyebileceği 2 şutla goller bulduğunu kaydederek, ''Bu bizi zor duruma düşürür gibi oldu ama ondan sonra oyunumuza devam ettik ve gol pozisyonları ürettik. Oynamaya çalıştığımız yüksek tempoda futbolcularımızın kimi hatalar yapmaları da doğal'' dedi.

Bir basın mensubunun, ''Bu gollere 'şans şutu' demeniz haksızlık olmuyor mu?'' sorusu üzerine Alman çalıştırıcı, ''Bu şutlardan sürekli atsanız bile kaleyi sürekli isabet ettiremezsiniz. Bunlara Almanya'da 'pazar ve şans' şutu denir. Çünkü nadir atılabilecek gollerdir'' yanıtını verdi.

-HAKAN'I ÖVDÜ-

''Yaşlı futbolcu yoktur, iyi ve kötü futbolcu vardır'' diyen Alman teknik adam, ''Yaşla yeteneğin bir ilgisi yok. Hakan Şükür iyi bir futbolcudur. Forvetteki arkadaşlarımız Hakan, Ümit ve Serkan çok iyi çalışıyor. Hem ofansif, hem defansif olarak iyiler, bu arada gol de atıyorlarsa güzel'' diye konuştu.

Kaleci transferi istediğinin, bu akşam da Orkun'un 3 gol yediğinin hatırlatılması üzerine Feldkamp, ''O konuyu kapattık. Transfer kapanmıştır. Haziran ayında bunu konuşuruz. Ayrıca o gollerde kaleci hatası da yoktu. Orkun'un ilk yarının sonlarına doğru yaptığı çok güzel bir kurtarış da vardı. Bu konularla ilgili bütün konular konuşuldu, bir daha da lütfen soru sormayın'' dedi.

Fenerbahçe maçındaki kadroyu bozmadığının hatırlatılması ve Bayer 04 Leverkusen ile hafta içinde yapılacak karşılaşmaya da aynı kadroyla çıkmasının risk olup olmayacağının sorulması üzerine Feldkamp, ''Bu konuda risk yok, bugün 6-3 yendik, yarın kadroya bakacağım. Bu akşam sakatların iyileşmesi beni memnun etti. Yedek kulübesindeki iyi oyuncularımın bulunması gelecek için bana güven verdi'' yanıtını verdi.

Feldkamp, kondisyon sorunu bulunmadığını anlatırken, ''Öyle olsaydı 5. ve 6. goller atılamazdı. Ama arada sırada maçta ara verilebilir. Orta alanda çok genç oyuncularımız var. Onlar fizik güçlerini tasarruflu olarak kullanmayı tam olarak bilmiyorlar'' diye konuştu.

Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen ile hafta içinde sahasında yapacağı UEFA Kupası 3. tur ilk maçının hazırlıklarına, yarın sabah basına açık olarak yapacağı idmanla başlayacak.

AA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
22.10.2026
19:09
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gıda Dedektifi' projesi başlıyor
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Dünya Gıda Günü kapsamında öğrencilerle etkinlik düzenledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, 2026-2027 eğitim öğretim yılında 6 pilot okulda öğrencilere gıda güvenliği eğitimi verilecek.
22.10.2026
18:02
Sonbahar meyvesi Bingöl`de ilgi odağı oldu
Sonbahar meyvesi Bingöl'de ilgi odağı oldu
Sonbaharın sevilen meyvelerinden alıç, Bingöl'de tezgahlardaki yerini almaya başladı. Özellikle iri taneli alıçlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
22.10.2026
13:33
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaret tescilli Burma Kadayıfı'nın üretim kalitesini korumak, genç ustalar yetiştirmek ve sektörde iş birliğini güçlendirmek amacıyla üreticilerle bir araya geldi. Toplantıda kooperatifleşme, mesleki eğitim ve yeni pazarlara açılma konuları ele alındı.
22.10.2026
13:07
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl'ün arıcılık kültürünü ve meşhur balını tanıtmak amacıyla düzenlenen 9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği, 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayıp 20.00'ye kadar sürecek etkinlikte bal yarışmasından arıcılık fuarına, bal yeme yarışmasından türkü gecesine kadar birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak.
22.10.2026
12:09
AK Gençlik`ten liseler arası futbol turnuvası
AK Gençlik'ten liseler arası futbol turnuvası
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası, Murat Halı Saha'da oynanan açılış maçıyla başladı. Turnuvada gençlerin sportif faaliyetlere katılımının artırılması, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın