KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2026 Cuma

Fatih terim'in çağrısı

Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası. Milli Takım, Milli Kahramanların yanında.

Fatih terim`in çağrısı
13 EKİM 2007 CUMARTESİ 10:55
0
1081
0
AA aa
  
 
TÜRKİYE'NİN MİLLİ TAKIMI, VATAN İÇİN HAYATINI ORTAYA KOYAN KAHRAMANLAR İÇİN, TÜRKİYE'Yİ TARİHİ BİR GÖREVE ÇAĞIRIYOR...
DÜNYANIN GÖZÜ, TÜRKİYE'NİN ÜZERİNDE...
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI...
BÜYÜK MİLLİ SEFERBERLİK İÇİN, PAZAR AKŞAMI SAAT 21:00'DE HABERTÜRK'TE EKRAN BAŞINA...


Oyuncularımla bir toplantı yaptım İstanbul'da kendilerine böyle bir fikrim olduğunu söyledim. Kendileri de destek olacaklarını söylediler.
"Biz de bu kampanyanın içindeyiz"dediler.

Federasyon Başkanımızla konuştum gayet sıcak baktı. İkinci başkanımız gayet sıcak baktı.Ben de futbol ailesinin önemli bir ferdi olarak, Milli Takımın teknik direktörü olarak sadece 24 tane futbolcu, ben veya arkadaşlarım değil. Türkiye'de binlerce teknik direktör, futbolcu, binlerce hakem var. Aynı duyguyu yaşayan binlerce insan var.
Dolayısıyla biz Milli Takım olarak şehit düşenlerin yakınlarına yani terörle mücadele kahramanlarına destek kampanyasını buradan başlatmış bulunuyoruz.


Bu kıvılcımı ben yaktım diyorum. Bunun çok alevler halinde devam edeceğini düşünüyorum. Sağolun siz de buna çok alaka gösterdiniz.
Bunu ben paylaştım sizinle siz de herkesle paylaşıyorsunuz. Biz askerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutturmayacağız da.
Ben ve arkadaşlarım elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bütün meslektaşlarımın, bütün insanlarımızın duyarlı olduğunu düşünüyorum.
Herkesin de onlara bir nebze katkıda bulunmak adına harekete geçeceğine inanıyorum.


Ben de bir Türk vatandaşıyım Fatih Terim'i ve teknik adamlığı bırakacak olursak.Hiçbir evladın kılına zarar gelsin istemem. Biz ne kadar üzülsek onlar kadar üzülmemiz mümkün değil. Hepimiz biliyoruz ki bu sorun ne harple, ne savaşla, ne öldürmeyle çözüm bulunmaz.
Muhakkakki özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya sosyal olarak bütün hizmetleri götürmekle, onları bir hizaya getirmekle çok şeyi halledeceğiz.
Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bu vatan bizim vatanımız o yüzden birlik ve beraberlik zamanıdır.


Ben bu ülkeden aldım ben de bu ülkeye vermeye devam edeceğim elimden geldiği kadar.Gönül isterki hiçkimsenin kılına zarar gelmesin, hiç kimse üzülmesin, hiçbir çocuk da yetim kalmasın. Buradan kimse kazanmamış, kimsenin de kazanacağı yok. Ama Türk milleti özellikle zor günlerde biraraya gelmesini bilen bir ülkedir, millettir, büyük bir ulustur.
Hakikaten hepimizi çok sarstı. Burada 19,20, 21 yaşında birçok gençle beraberim ve bunlar ayyıldızı temsil ediyorlar. Biz ayyıldız için başka bir cephede mücadele veriyoruz. Dolayısıyla bu ülkemizi barışla, huzurla, konuşmayla bütün problemlerimizi aşarak daha yaşanılır hale getiririz diye düşünüyorum.


Melih Meriç: Yarın bir maçınız var. Allah yardımcınız olsun. İnşallah maç da çok iyi geçer. İnşallah maçı da kazanırsınız. Böylece buraya geldiğinizde ve bu kampanyayı başlattığımızda hem de daha da moralli oluruz diye arzu ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Kolay gelsin.


Tabii ki konsantre olduğumuz şey maçtır. Ama bu ülkede yaşayan her çocuk her genç tabii ki olaylara duyarsız kalamayız. Muhakkak ki bu ülkenin vatandaşı olarak üzülmememiz kadar doğal birşey yok. Muhakkak ki maçımıza konsantreyiz. İnşallah da iyi şekilde geçecek.

Ben böyle birşeye karar verirken bizim, "benim ekibimin veyahutta futbolcularımın vereceği rakamın çok daha üstünde acaba toplayabilir miyiz?" diye düşünmüştüm. Allah'a şükür şimdiden birçok yardım başladı arkadaşlarımızdan. Ben oraya dönerken paralarla döneceğim size. Ve bunu da Genelkurmay Başkanımıza inşallah bu büyük rakamı onun eşliğinde bu yetkililere sunacağız inşallah.


Ben buradan Türk miletine şunu söyleyeceğim. Bayramlar bizim için hakikaten bayramdı. Edebimizi, örfümüzü unutamayız. Güzel alışkanlıklarımız var onları unutamayız. Söyleme geldiğimizde dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz ama eyleme gelince malesef aynı şeyleri uygulayamıyoruz. Söylemlerle eylemler paralel gitmeli. Bir vatandaş olarak sadece spor haberlerine bakmıyorum. Herşey beni ilgilendiriyor. Benim de evladım var. Düşünebiliyor musunuz. Evlat acısını Allah kimseye vermesin. Dolayısıyla nedir şuçları? Bizleri korumak. O zaman bizleri koruyanlardır, bu çocuklardır. Elimden gelen herşeyi arkadaşlarımla birlikte yapacağım.

Daha itidalli, daha duyarlı bir duruş sergilemeliyiz. İnsanların herşeyi gelip geçer ama duruşları önemlidir. Benim hayatımda da bu çok önemli olmuştur. Herkes duruşunu birkez daha gözden geçirirse ülke olarak daha fazla şeyleri yapabileceğimize inanıyorum. Hepinize buna gösterdiğiniz alakadan dolayı Melih Bey'in şahsında kutluyorum. Bayramınızı kutluyorum. Ülkemin bayramını da herkesin mübarek Ramazan Bayramını da tek tek kutluyorum. Herkesin kalbinin bizlerle olmasını istiyoruz. Ülkemizi temsil etmeye çalışıyoruz. Dualarınızı bizden eksik etmeyin.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
22.10.2026
19:09
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gıda Dedektifi' projesi başlıyor
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Dünya Gıda Günü kapsamında öğrencilerle etkinlik düzenledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, 2026-2027 eğitim öğretim yılında 6 pilot okulda öğrencilere gıda güvenliği eğitimi verilecek.
22.10.2026
18:02
Sonbahar meyvesi Bingöl`de ilgi odağı oldu
Sonbahar meyvesi Bingöl'de ilgi odağı oldu
Sonbaharın sevilen meyvelerinden alıç, Bingöl'de tezgahlardaki yerini almaya başladı. Özellikle iri taneli alıçlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
22.10.2026
13:33
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Burma Kadayıfı için yeni hedef: Kalite, ustalık ve markalaşma
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaret tescilli Burma Kadayıfı'nın üretim kalitesini korumak, genç ustalar yetiştirmek ve sektörde iş birliğini güçlendirmek amacıyla üreticilerle bir araya geldi. Toplantıda kooperatifleşme, mesleki eğitim ve yeni pazarlara açılma konuları ele alındı.
22.10.2026
13:07
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl Bal Şenliği! Bal yarışması, tadım ve türkü gecesi…
Bingöl'ün arıcılık kültürünü ve meşhur balını tanıtmak amacıyla düzenlenen 9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği, 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayıp 20.00'ye kadar sürecek etkinlikte bal yarışmasından arıcılık fuarına, bal yeme yarışmasından türkü gecesine kadar birçok etkinlik vatandaşlarla buluşacak.
22.10.2026
12:09
AK Gençlik`ten liseler arası futbol turnuvası
AK Gençlik'ten liseler arası futbol turnuvası
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası, Murat Halı Saha'da oynanan açılış maçıyla başladı. Turnuvada gençlerin sportif faaliyetlere katılımının artırılması, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın