KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2026 Pazar

Ezeli rakiplerin transfer kapışması

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabet transfer çalışmalarında da sürüyor

Ezeli rakiplerin transfer kapışması
20 ARALIK 2006 ÇARŞAMBA 16:49
0
1191
0
AA aa
LİGİN ilk yarısını en yakın takipçisi Galatasaray'ın 7 puan önünde lider bitiren Fenerbahçe'de devre arası transfer çalışmaları sürüyor.
      Yabancı kontenjanı dolu olan sarı lacivertli takım kadrosuna yerli bir oyuncu katmayı hedefliyor. Bu yerli futbolcu ise Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Kayserisporlu Mehmet Topuz.
      Uzun süredir bu futbolcu için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, başarılı orta saha futbolcusunu ikna etmiş durumda. Prensipte Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul eden Mehmet Topuz'un sarı lacivertli formayı giymesindeki en büyük engel ise Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam. UEFA Kupası'na katılma mücadelesi veren Kayserispor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetime verdiği raporda UEFA Kupası'na katılabilmeleri için Mehmet Topuz'a ihtiyacı olduğunu ve bu futbolcunun kesinlikle takımda kalması gerektiğini Kayserispor yönetimine ifade etmiş durumda.
      Fenerbahçe'nin, Kayserispor yönetimini ve teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ı ikna etmesi durumunda ise Mehmet Topuz devre arası sarı lacivertli formayı giyecek. Sözleşmesi 2008 yılında sona erecek olan 24 yaşındaki futbolcunun ise devre arası olmasa bile gelecek sezon Fenerbahçe forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Milli futbolcu, yakın çevresine Fenerbahçe'ye gitmek istediğini dile getirirken, Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Zico'nun isteği doğrultusunda bu transferi devre arasında bitirmeyi hedefliyor.
     
     Zico Wederson'u istiyor

      Ankaraspor'un Brezilyalı sol kanat savunucusunu telefonla arayan Brezilyalı hocanın, “Seni ikinci yarıda takımımda görmek istiyorum'' dediği öğrenildi.
     
      Cim Bom da istiyor

      Bir süredir transfer haberlerinin ilk sırasında Ankarasporlu Wederson var. Türkiye'de ikinci yılını yaşayan ve başarılı futboluyla dikkat çeken Brezilyalı sol kanat oyuncusu için Fenerbahçe ile Galatasaray büyük bir uğraş veriyor. İki takım yöneticileri de, Sambacı'yı transfer edebilmek için çabalarken, Kanarya bir adım öne geçti. Çünkü devreye teknik direktör Zico girdi. Tecrübeli teknik adam, Wederson'u telefonla arayıp, kendisiyle transferi konusunda bir süre sohbet etti.
     
      Brezilyalı şaşırdı

      Vatandaşını övücü sözler kullanan ve kendisini çok yakından takip ettiğini dile getiren Zico'nun, "Seni çok beğeniyorum ve ligin ikinci yarısında Fenerbahçe formasını giymeni istiyorum. Seni Fenerbahçe'ye aldıracağım" dediği, Sambacı'nın şaşırdığı ve bu sözler nedeniyle çok mutlu olduğu belirlendi. Wederson'un, ülkesinde adeta bir futbol ilahı olan Zico'nun teknik direktörlüğünü yaptığı takımda forma giymekten mutluluk duyacağını söylediği kaydedildi.


DHA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın