KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2026 Çarşamba

Et fiyatlarında indirime gittiler

Bingöl Et ve Süt Kurumu, hükümetin açıklamış olduğu Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek vererek, 10 üründe indirime gidildiğini açıkladı.

Et fiyatlarında indirime gittiler
11 EKİM 2018 PERŞEMBE 19:37
5
4652
3
AA aa

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı açıklamasının ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl'de de destek geldi.

Bu kapsamda açıklanan programa destek verdiklerini açıklayan Bingöl Et ve Süt Kurumu Müdürü Burhan Coşkun, 10 üründe indirime gittiklerini söyledi.

Başlatılan kampanyaya herkesin destek vermesi gerektiğini belirten Coşkun, “Hükümetimiz ve genel müdürlüğümüzün almış olduğu kararlar doğrultusunda ‘Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı' adı altında başlatılan kampanyanın ardından biz de 10 çeşit üründe indirime gittik. Devletimizin her zaman vatandaşın yanında olduğunu gösteren bir durum oldu. Bu kampanyaya diğer kuruluşlarında destek vereceğine eminiz. Hijyenik bir ortamda hazırladığımız ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. Bizim, et ihtiyacını karşıladığımız marketlerde de bu indirim başlamış bulunmakta zaten. Devletimiz, hükümetimiz ve milletimiz bu süreçlerden her zaman başarılı bir şekilde çıkmıştır ve yine çıkacaktır. Vatandaş için ne gerekiyorsa hepimiz elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

İndirimin açıklamasının ardından et almak için Et ve Süt Kurumu satış mağazasına gelen müşterilerden Metin Özdemir ise, kampanyanın herkese faydalı olacağını söyledi.

Kampanyaya destek vermeyen ve bunu fırsata çevirenlerin denetlenmesi gerektiğini belirten Özdemir, “Devletimize ve hükümetimize teşekkür ederiz bu paketi hazırladığı için. Et fiyatları 40 liranın üstündeydi şimdi 34 lira oldu. Gerçekten çok memnunuz, herkese faydalı olacağına inanıyorum. Her işletme sahibinin bu kampanyaya destek vermesini ve hükümetimizden yana olmasını istiyoruz. Fırsatçılara göz açtırmamak lazım, fırsatçılık yapanlarında denetlenmesi lazım ve en ağır şekilde ceza alması lazım. Sonuçta iyi kötü bir süreçten geçiliyor ve her vatandaşın bu süreçte sabırlı olması gerek, devletine güvenmesi gerek” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31848)
13 Ekim 2018 Cumartesi 19:11
Kurumun adı et ve süt kurumu ama sadece et var ayrıca et de öyle çeşit çeşit değil yani bir iki çeşit allah aşkına birşeyimiz de artık düzgün olsun her kurum işletme böyle.
ZAZOKEN (@Misafir_31837)
13 Ekim 2018 Cumartesi 13:01
BİNDİRİME İNDİRİM OLMASIN DA
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31829)
13 Ekim 2018 Cumartesi 08:44
Ramazan'da ayında bir defa aldım almaz olaydım Eti çok yağlı ve kokuyordu çöpe attım yemedim bile öyle Eti bedava versen kim yer
21.10.2026
14:01
Bingöl`de ticari taksi tepkisi:
Bingöl'de ticari taksi tepkisi: 'Hiç mi denetleyen yok?'
Bingöl'de bazı ticari taksilerin aşırı hız, hatalı sollama ve yıpranmış araçlarla trafiğe çıkması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bingöl Online'a ulaşan bir vatandaş, bindiği takside emniyet kemeri tokasının bulunmadığını belirterek yetkililere denetim çağrısı yaptı.
21.10.2026
12:39
Seven`den gençlere;
Seven'den gençlere; 'Bizim geleceğimiz sizlersiniz'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TÜGVA Bingöl Erkek Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya gelerek siyasette gençlerin rolü, liderlik ve topluma hizmet konularında değerlendirmelerde bulundu. Seven, 'Gelecekle ilgili beklentilerimiz ve hayallerimiz varsa bunları gerçekleştirecek olan siz değerli gençlerimizsiniz' dedi.
21.10.2026
12:27
'Benim Gözümden Bingöl' temalı fotoğraf yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde 'Benim Gözümden Bingöl' temalı 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlayacak, 3 Kasım 2026'da sona erecek. Yarışma, yalnızca uluslararası öğrencilerin katılımına açık olacak.
21.10.2026
12:11
Bingöl`de 43,9 milyar TL`lik yatırım: Projelerin yüzde 47`si gerçekleşti
Bingöl'de 43,9 milyar TL'lik yatırım: Projelerin yüzde 47'si gerçekleşti
Bingöl'de yürütülen 289 yatırım projesinin 57'si tamamlandı, 198'i devam ediyor. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında hastane, havalimanı ve karayolu yatırımlarının son durumu da değerlendirildi.
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın