KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

Et fiyatları düşüşe geçti

 

Et ve Balık Kurumuna canlı hayvan ve et ithalatı yapma yetkisi verilmesinin ardından kasap reyonlarındaki kırmızı et fiyatlarında 2–3 lira düşüş gerçekleşti. Et fiyatlarındaki yükselmenin ardından alınan önlemler etkisini göstermeye başladı. Market ve kasaplarda da fiyatların düştüğü gözlendi.

Et fiyatları düşüşe geçti
29 NİSAN 2010 PERŞEMBE 08:31
0
1948
0
AA aa
Son günlerde gündemden düşmeyen et fiyatlarının  düşüşü hakkında açıklama yapan Et Balık Kurumu Bingöl Et Kombinası Müdürü Eşref Eser, “Bilindiği gibi son iki aydır ülkemizde et fiyatları sürekli artmakta idi. Son olarak birkaç gün öncesine kadar toptan 18 liraya kadar çıkan kemikli et fiyatı kabul edilemez bir seviyeye çıktı. Bu nedenle yetkililerin et fiyatlarının normale çekilmesi talimatı üzerine yapılan çalışmalar sonucu et fiyatlarında ciddi bir düşüşle normal fiyata doğru gelmeye başladı. Aldığımız istihbarat verilerine göre dün 16, bugün de 15 liraya kadar gerilemiştir. Ancak Et Balık Kurumu olarak son iki ayda fiyatlarımızda bir değişiklik oluşturmadık. Bu süreçte alımlarımız düştü ancak fiyat arttırma yoluna gitmedik. Çünkü biliyorduk ki bunun üzerindeki fiyat değerinin üzerindeki fiyattır” dedi.
BESİCİLERİMİZ ENDİŞE ETMESİN
Besicilere de seslenen Eser, “Besicilerimiz endişe etmesinler, telaşa kapılmasınlar. Besledikleri hayvanları hiçbir zaman maliyetinin altında satışa zorlayacak ortamın oluşmasına izin vermeyeceğimiz gibi fiyatın aşırı yükselmesine ve haksız kazanç sağlanmasına da müsaade etmeyeceğiz. Bize güvensinler, Bize inansınlar. Mesleğine sıkı sıkı sarılsınlar” diye konuştu.
 
 

Bingöl Online Haber Servisi
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı`ya bağlandı!
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
16.10.2026
12:58
Bingöl`de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl'de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl Okuyor Projesi ile öğrencilerin okuma alışkanlıklarının güçlendirilmesi, anlama ve yorumlama becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında haftalık okuma saatleri, kitap mütalaaları ve okur-yazar buluşmaları düzenlenecek.
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın