KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2024 Cuma
°C

Esnaf toz dumana dayanamadı, yol kapattı!

Toz dumandan bıkan esnaflar, Kültür Caddesi’ni trafiğe kapattılar. Başkan Atalay’ın gelmesini isteyen esnaflar, emniyet yetkililerin ikna çabaları sonrasında yolu trafiğe açarken, belediyeye bugün öğlene kadar zaman tanıdılar.

Esnaf toz dumana dayanamadı, yol kapattı!
16 AĞUSTOS 2013 CUMA 03:30
0
3563
5
AA aa

Bingöl'de arap saçına dönen altyapı çalışmaları vatandaşı canından bezdirdi. Tozdan şikâyetçi olan esnaf ise toz dumana daha fazla dayanamayıp yol kapattı.

Bingöl'ün en işlek caddelerinden biri olan Kültür Caddesi'nin esnafları, tepkilerini yol kapatarak gösterdi. Sürekli toz içinde olduklarını belirten Kültür Caddesi esnafları adına konuşan Halil Aydoğdu, yapılan çalışmaları kınadıklarını belirtti.

“HEPİMİZ HASTA OLDUK”

Böyle bir çalışma şeklinin olamadığını vurgulayan Aydoğdu: “Belediye Başkanımız Mimar olmasına karşın yapılan çalışmalar rezalet. Böyle bir çalışma sistemi yok. Her taraf toz toprak içinde, hepimiz hasta olduk. Çoluk çocuğumuz hasta oldu. Kültür Caddesi'nde kazı çalışması olmamasına rağmen cadde toz içerisinde. Caddede sulama çalışması yeterli değil. Bu cadde üzerindeki gerek esnaf gerekse aileler tozdan dolayı ne kapı açabiliyorlar nede pencere. Bu vatandaşa zulümdür. Bu kadar tozun üstüne bir de yaşanan su kesintileri artık bıktırdı. Yazın tozdan kışın sudan geçilmiyor” dedi.

“SORUN DEVAM EDERSE YİNE YOL KAPATIRIZ”

Çalışmalar hakkında vatandaşların bilgilendirilmediğini belirten Aydoğdu, yetkilileri memlekete sahip çıkmaya çağırarak: “Bingöl'ün hali içler acısı. Memlekete sahip çıkan yok. Hizmet mi yapılıyor? Hizmetin yapılış yolu bu mudur? Memleketin tamamı kazılacağına, bir kısmı kazılıp yapılacağına bölüm bölüm yapılabilirdi. Ana caddelere öncelik verilebilirdi. Aynı sorunlar devam ederse tekrar yolu kapatacağız” diyerek tepki gösterdi.

“EMNİYET YETKİLİLERİ İKNA ETTİ”

Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın, Kültür Caddesi'ne gelmesini isteyen esnaf uzun bir süre caddeyi trafiğe açmadı. Başkan Atalay'ın halkın arasına girmeye korktuğunu belirten esnaflar, Atalay'ın olay yerine gelmemesine ayrıca tepki gösterdi.

Yaklaşık 1 saat boyunca caddeyi trafiğe kapatan esnaflar, emniyet yetkililerinin caddenin yıkanması sözünün vermeleri üzerine caddeyi tekrar trafiğe açtılar. Esnaflar caddeyi trafiğe açarken, aynı sıkıntıların tekrar devam etmesi halinde yolu tekrar trafiğe kapatacaklarını belirterek, Bingöl Belediyesi'ne bugün öğlene kadar süre tanıdılar.

Yol kapatma eylemi sırasında Kültür Caddesi'nde uzun araç kuyrukların oluştuğu ve belediye ekiplerince esnafın kapattığı yolda sulama çalışması yapıldığı görüldü. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
yusuf Y (@Misafir_15061)
21 Ağustos 2013 Çarşamba 09:31
ŞEHİR MERKEZİ DEMEYE BİN SAHIT GEREK ! YETER ARTIK BU KADAR BEDDUAYA BU KADARI LAFI KALDIRMAYA NASIL GUCUN VAR SENIN .
Hakan Çelik (@Misafir_15052)
21 Ağustos 2013 Çarşamba 02:23
Serdar atalayın onunde el pençe etrafında dolam dolam dolaşan aydogdu apartmanın altında aydogdu insaatın sahıbı malum şahıs ya ters ya düz ol serdar atalayın yanında el pençe kul arkasında da eylemın bas mımarı. Bdp'li esnafı kışkırtan adam. Jipini en öne cekip yol kapatmıs bir vaziyette herkezi gaza getirdikten sonra arkasını dondu bır donduk baktık o yok gitmiş köseye oturuyor izliyor. allah seni islah etsin
abdullah (@Misafir_14988)
17 Ağustos 2013 Cumartesi 16:44
yandaş biride siyasi hesap olarak yorum yazmış..şehrin en temiz caddesi demiş ? ala ala şehirde temiz cadde kalmışmı acaba..bu şahıs bingölü başka bi illen karıştırdı galiba..bizmi bingölümümü yanlış görüyoruz yoksa her taraf tertemiz toz duman yok galiba ? yandaştır normal böyle yazması bi rantı vardır mutlaka..
Abdullah (@Misafir_14978)
16 Ağustos 2013 Cuma 19:06
Şehrin en temiz caddesinde toz eylemi ilginç!
abdullah (@Misafir_14969)
16 Ağustos 2013 Cuma 16:24
güzel bi protesto..devamı olmalı.cünkü bingölde belediye iflas etmiştir..nerdesin atalay..millete mesaj cekmeyi iyi biliyorsun..bak halk en büyük mesajı verdi sana..insanda biraz utanma olur
02.05.2024
16:31
Bingöl`de bir ayda Bin 239 araç sürücüsüne ceza
Bingöl'de bir ayda Bin 239 araç sürücüsüne ceza
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince Nisan ayı içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında toplam Bin 239 araç sürücüsüne 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun maddelerine uymamaktan ceza işlem uygulandığı belirtildi.
02.05.2024
15:27
Bingöl Umut Kervanı 612 aileye umut oldu
Bingöl Umut Kervanı 612 aileye umut oldu
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, Nisan ayında 612 aileye 1 milyon 723 bin 431 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Dernek, ayrıca Filistin için 1 milyon 202 bin TL nakdi yardım yaptı.
02.05.2024
15:03
Bakan Yardımcısı Eminoğlu`ndan Bingöl`e seçim tebriği
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan Bingöl'e seçim tebriği
AK Parti Bingöl İl Başkanlığı ziyaretindeki konuşmasında 'Bingöl, bölgede zafer ile çıkan nadir illerimizden oldu. Tebrik ederiz. Teşekkür ederiz' diyen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu; 'Bingöl hak ettiğinin daha fazlasını nasıl alabilir hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bingöl'ün en büyük şansı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz'dır.'
02.05.2024
13:40
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz,
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Bingöl Deprem Çalıştayı'na katılacak
Bingöl'ün birinci derece deprem bölgesi gerçeğine dikkatin çekileceği ve alınması gereken önlemlerin masaya yatırılacağı çalıştayda, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bingöl Üniversitesi akademisyenlerinin sunumlarının yanı sıra AFAD'dan daire başkanları da paylaşımda bulunacak.
02.05.2024
12:09
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Ticaret Bakanlığı'nın yeni taslağına göre bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak ve ön ödeme yüzde 10'u geçemeyecek.
02.05.2024
11:44
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Kafeslerdeki ölü balıkların toplanıp paketlenerek özellikle Bingöl, Elazığ, Diyarbakır, Batman'a, Doğu illerine arabalara yüklenerek buralara gönderilip burada kilosunu 50-60 liraya piyasaya sürüldüğünü belirten somon ve alabalık üreten işletmeci Samettin Tokgöz, kilo maliyeti 150 lira olan somon balığının bazı yerlerde 130 liraya satıldığını kaydederek, 'Bu balıklar ya dip balık ya da ölü balıktır. 160 ila 200 liranın altında da alabalık görüyorsan yine bilsin ki dip balığı, ölü balıktır. Bu insan sağlığına da, sektöre de zararlıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın