KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ekim 2026 Perşembe

Erbakan için mevlit okutuldu

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, vefatının 7. yıl dönümünde mevlit programıyla dualarla anıldı.

Erbakan için mevlit okutuldu
02 MART 2018 CUMA 22:32
0
1800
0
AA aa

Şehitler ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 7. Yılında Anadolu Gençlik Bingöl Şubesi tarafından Bingöl merkez Ulucami'de Mevlid-i Şerif hatmi şeriflerin duası yapıldı.

“Erbakan fikir, ilim ve iyi bir liderdi”

Program ardından açıklamalarda bulunan Bingöl Saadet Partisi İl Başkanı Nüsrettin Aytunç, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 7. Yılını münasebetiyle bir mevlit ve hatmi şerif programı tertip ettik. Erbakan fikir, ilim ve iyi bir liderdi. Siyonizme karşı mücadele veren bir liderimizdi. Onun bıraktığı mirası aynı şekilde devam ettireceğiz” dedi.

HÜDA PAR İl Başkanı Hamdullah Tasalı ise, “Allah kendisinden razı olsun. Müslümanların ilgili olmadığı bir alanda bir çığır açtı.  Müslümanların idare ve siyasette eksikliğini hisseliği için bu yolda gayret ve çabalar sarf etti.  Bugün ülkeyi yönetenlerin birçoğu onun talebesi olduğunu biliyoruz. Kendisi hayatta yok ama idealleri yaşıyor. 1997 yılında iktidara gelince, Siyonizm ve ABD uşakları tarafından 28 Şubatta bir darbe neticesinde partileri kapatıldı” diye konuştu.

28 Şubat döneminde topyekûn Müslümanlara karşı bir savaş başlatıldığını ifade eden Tasalı, “Bu dönemde dindar insanlar hapislere konuldu. Müslümanlar, örtülerinden ve inançlarından dolayı eziyetlere maruz bırakıldı.  Erbakan hoca da bunlara şahit oldu. Bu zulümlerin üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen darbe yapanların yaptıkları ortadayken, kendilerine hiçbir şekilde dokunulmadı. Şuan yargı önünde yargılanıyorlar ama tüm suçları sabit olmasına rağmen ceza almadılar.  Bilakis darbecilerin mağdur ettiği binlerce Müslüman mağdur olurken yüzlercesi halen ceza evinde ve bu mağduriyetler de giderilmedi. Siyonizm destekli 28 Şubat darbecileri hak ettiği cezaları almazlarsa daha cesaret alacaklar ve bir daha darbeye girişeceklerdir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.10.2026
12:09
AK Gençlik`ten liseler arası futbol turnuvası
AK Gençlik'ten liseler arası futbol turnuvası
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası, Murat Halı Saha'da oynanan açılış maçıyla başladı. Turnuvada gençlerin sportif faaliyetlere katılımının artırılması, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi hedefleniyor.
22.10.2026
11:45
Bingöl`de otobüs ücretleri komşu illeri geride bıraktı!
Bingöl'de otobüs ücretleri komşu illeri geride bıraktı!
Bingöl'de tam bilet 35 TL, öğrenci bileti 24 TL oldu. Diyarbakır'da tam bilet 28 TL, öğrenci bileti 14 TL; Muş'ta ise tam bilet 23 TL, öğrenci bileti 17 TL. HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Hatem Tarlak, komşu illerle aradaki fiyat farkına tepki göstererek zammın makul seviyeye çekilmesini istedi.
22.10.2026
11:32
Bingöl`de öğrencilere güvenli internet eğitimi
Bingöl'de öğrencilere güvenli internet eğitimi
Bingöl'ün Genç ilçesinde, eTwinning projesi kapsamında düzenlenen seminerde öğrencilere internetin bilinçli, güvenli ve sorumlu kullanımı anlatıldı. Eğitimle, dijital dünyadaki risklere karşı farkındalık oluşturulması hedeflendi.
22.10.2026
11:20
Alışverişte taksit sınırları değişti: Hangi üründe kaç ay taksit yapılabilecek?
Alışverişte taksit sınırları değişti: Hangi üründe kaç ay taksit yapılabilecek?
Ticaret Bakanlığı, kredi kartı ve tüketici finansmanı dışında kalan senetli satış gibi alışverişlerde uygulanabilecek taksit sürelerini belirledi. Televizyondan beyaz eşyaya, bilgisayardan mobilyaya kadar birçok kategoride farklı taksit sınırları uygulanacak.
21.10.2026
14:01
Bingöl`de ticari taksi tepkisi:
Bingöl'de ticari taksi tepkisi: 'Hiç mi denetleyen yok?'
Bingöl'de bazı ticari taksilerin aşırı hız, hatalı sollama ve yıpranmış araçlarla trafiğe çıkması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bingöl Online'a ulaşan bir vatandaş, bindiği takside emniyet kemeri tokasının bulunmadığını belirterek yetkililere denetim çağrısı yaptı.
21.10.2026
12:39
Seven`den gençlere;
Seven'den gençlere; 'Bizim geleceğimiz sizlersiniz'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TÜGVA Bingöl Erkek Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya gelerek siyasette gençlerin rolü, liderlik ve topluma hizmet konularında değerlendirmelerde bulundu. Seven, 'Gelecekle ilgili beklentilerimiz ve hayallerimiz varsa bunları gerçekleştirecek olan siz değerli gençlerimizsiniz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın